| devil2279 a întrebat:

De ce ma simt obosit atat de mult? Nu mai pot nici sa invat sau sa fac altceva. Imi e somn mereu. Asta e programul meu zilnic : Luni pana la 8 fix ma scol pentru a pleca la scoala. la 1 termin orele apoi ma duc direct la sala (de lupte libere, unde evident obosesc foarte mult, trag la fiare etc.) pana la ora 3. Apoi vin acasa, mananc bine si ori stau la Pc pana tarziu 1 noaptea desi sunt mort de somn. ori dorm de la 3 de cand vin de la sala pana pe la 9 sau nu stiu si apoi ma apuc iar de Pc si de scris dar tot sunt obosit.Indiferent de program ma cucl mereu dupa ora 1 noaptea.
De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
34 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru devil2279):

Serios? Si cine ar trebui sa fie? laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Tu glumesti acum, nu? Mi-ai dat numai exemple care imi folosesc aproape zi de zi.
Teorema lui Pitagora mi-a folosit cand am zugravit casa, cand am mutat mobilierul la serviciu, cand am scris specificatiile tehnice pentru aparatura cumparata si pentru incaperile necesare montarii acelei aparaturi precum si pentru calcularea cailor de acces.
Gramatica limbii romane o folosesc in fiecare clipa, cand vorbesc, cand scriu. Practic nu as putea trai fara ea, nu as putea sa ii inteleg pe cei din jur si nici ei nu m-ar intelege pe mine. Nu as putea sa-mi salvez pacientii, nu as fi putut scrie poeziile care mi-au adus atata apreciere, nu as putea sa-mi ajut prietenii, nu as putea sa-mi dezmierd sotul.
Parerile personalitatilor m-au ajutat sa-mi formez un mod de gandire si sa-mi formulez pareri personale despre tot ce ma inconjoara. Astfel am reusit sa am un loc respectat in societate, sa am prieteni valorosi, un loc de munca bun, sa am o parere ascultata, solicitata si respectata (ceea ce imi aduce, evident, pozitie sociala, respect, bani, etc).
Desenul m-a ajutat sa inteleg opere de arta valoroase, ceea ce mi-a modificat viziunea despre lume, m-a facut sa inteleg valoarea reala, mi-a cultivat sensibilitatea si inteligenta. Astfel, pot purta o discutie interesanta cu oricine si pot gasi frumusete in tablouri, sculpturi, desene. Din cauza asta si a muzicii viata de zi cu zi mi se pare usoara si frumoasa, interesanta si minunata. Nu ma plictisesc niciodata, nu plictisesc pe nimeni si nu ma fac de ras in societate. Am o familie in care respectul si frumusetea sentimentelor stau pe primul loc si imi gasesc refugiul in literatura, muzica si arta, nu in bautura si barbut.
Verdi nu e tocmai preferatul meu, dar ca sa ajung sa imi pot formula si sustine o parere valida, am ascultat muzica multa si buna. De aceea, acum recunosc din prima cand muzica care mi se ofera este gunoi sau valoare si nu imi poluez viata cu porcarii. Muzica pe care aleg sa o ascult ma face fericita si ma implineste ca om.
Chimia am lasat-o la sfarsit, fiindca fiind medic anatomopatolog, o aplic la nivelurile ei cele mai inalte in fiecare zi in munca mea. Practic, chimia de nivel universitar imi este indispensabila, munca mea ar fi imposibila in afara unei cunaosteri a ei.
dar daca vrei sa stii la ce foloseste chimia unui om obisnuit, iti pot da doar exemplu cu bucataria: necunoasterea chimiei elementare te face un bucatar prost.

| loredanaFS a răspuns:

Buna. Uite aici cum putem trata si preveni oboseala -> http://www.fetelestiu.ro/health-and-beauty/cum-tratam-oboseala/