| alina_4026 a întrebat:

De ce mi-a fost mai frica s-a intimplat, am fost la medic si mi-a spus ca am pietre. Imi este foarte frica.Am dureri foarte mari si mi se ridica temperatuta. Daca cineva a suferit de asa ceva va rog dati-mi si mie vreun sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Du-te la medicul de familie, ia-ti trimiteri si fa-ti analizele apoi daca trebuie fa cat mai urgent operatia.Prietena mea s-a chinuit o jumatate de an cu dureri si febra apoi s-a operat. N-a avut nici un fel de complicatii, a tinut putin regim o perioada si acum e mai bine ca oricand.Nu ezita si du-te la operatie daca e cazul!

3 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Nu mai sta mergi la spital si rezpb ca nu e de stat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pietre, unde? In pantof?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai primit deja tratament de la cel care ti-a vazut calculii renali.Bea multe lichide, protejeaza-te de frig, ia Uricol sau Cystone sau Uralit, sau rowatinex.ma rog, sunt mai multe preparate, mergi la dr de familie daca ecografistul nu ti-a dat nimic ca sa-ti recomande el, cum trebuie, exact.
Ai grija cu apa dura de la robinet( daca e cazul ), depinde de zona geografica.