| Elena1234456 a întrebat:

De ce mi-a venit ciclul de 2 ori luna asta, la o distanta de 2 saptamani? O avea legatura faptul ca ma infometez? Eu stiam ca persoanele care se infometeaza nu au ciclu, nu ca le vine de mai multe ori.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Persoanele care se infometeaza au tot felul de tulburari hormonale. este adevarat ca lipsa menstrelor si instalarea fortata a menopauzei precoce este cel mai frecvent, dar uneori semnul distrugerii ovarelor poate fi o sangerare lunga sau repetata care poate necesita chiuretaj sau chiar histerectomie pentru a o opri. Du-te la un ginecolog sa vezi ce poti face ca sa opresti sangerarea excesiva

| mona a răspuns:

Nu cred ca are legatura ciclu cu infometarea, se mai intampla sa vina ciclu de 2 ori pe luna

| bibiiiy a răspuns:

In primul randbig grine ce te infometeziii?:]]]
Si nu prea are legatura cu infometatul, la inceput, ai dereglari hormonale, si nu iti vine corespunzator.