In primul rand te asiguri ca nu ai lipsa de calciu sau de vitamine, apoi apelezi la un lac intaritor. Dar daca poti, sa iti cauti unul din saloanele de specialitate, astea din comert nu sunt atat de bune.
Aceeasi problema am avut-o si eu, dar de cand am renuntat la sucuri si mananc mai sanatos, se vede diferenta. Plus ca ma folosesc si de un lac special, cam scump ce-i drept, dar cand imi vad mainile si unghiile lungi si sanatoase, parca nu mai conteaza banii.
Pupici.
Incearca si dati cu solutie pentru unchi cu vitamina B6 doua saptamani si vei vedea rezultatul
Lipsa de vitamine.si eu am aceeasi problema.cumpara'ti o oja pentru a nu se mai exfolia(avon, oriflame)sune destul de bune
Banuiesc ca sunt si destul de fragede. foloseste ulei cald de masline. apoi taie o lamie pe jumatate si intradu degetele acolo pana se curata uleiul. vei scapa garantat. si incearca sa nu mai folosesti oje... nici macar lac de unghii
Cea mai buna solutie este Biotina C Plus ( www.premiumvitae.com/nutrilite-biotina-c-plus/ ). Un produs special conceput pentru par piele si unghii. Contine colagen si vitamina C.
Ti-l recomand cu incredere pentru ca are efecte dupa numai un flacon ( aprox 1 luna ), este natural, sigur si fara efecte adverse