anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mi se vad oasele pe piept, nu sunt slaba dar cum arat acolo, zici ca sunt toata pielea si ciolanul. Ce trebuie sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| buburuzAndreea a răspuns:

Trebuie sa nu mai dai atentie. Am vazut asta la mai multe fete, de mine nu mai zic, zici ca sunt acordeon. Nu e ceva ingrozitor, dar daca tu te simti complexata (desi sincer, nu ai motive! Nu am auzit pana acum niciun baiat care sa spuna ca nu-l atrag fetele carora li se vad oasele alea) atunci evita sa mai porti maieute foarte decoltate. Tricourile ascund perfect asta si nu ai motiv sa te mai simti complexata. Desi repet: Nu ai de ce!
Asa ca stai linistita, asta nu e defect! Considera-te norocoasa ca asta te nemultumeste cel mai tare la tine!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sigur esti un tanar an plina dezvoltare, nu-ti fa probleme timpul le rezolva pe toate, privesteti parintii si vezi cu care din ei semeni?

| bastinasul a răspuns:

Parerea mea ca barbat este ca o femeie slaba arata urit si mai putin atractiv barbatilor. o femeie trebuie sa fie un pic implinita corporal, forme mai rotunjite un pic sa ai pe ce pune mina sa-ti stea bine intr-un pantalon mulat.cred ca corpul tau nu asimileaza nimic din ce maninci tu si asta nu e bine. fa-ti un control medical si urmeaza si sfatul nutritionistului.bafta multa

| fgghgjgfd a răspuns:

Trebuie sa consumi cite 6 oua de gaina pe zi (prajite) 3-dimineata 2-prinz 1- seara timp de o luna

| machupicchu a răspuns:

Aceasta inseamna ca ai un schelet osos cu dimensiuni mai mari fata de alte fete, fapt ce ar trebui sa te bucure pentru ca astfel este si mai rezistent.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa mergi la un medic. Du-te la medicul de familie, iar acesta iti va spune ce ai de facut.Multa sanatate!

| Klara a răspuns:

Si mie mi se vad oasele alea, dar nu ma deranjeaza.