| AntoniaOrman a întrebat:

De ce multi sunt impotriva vegetarienilor? Adica,si eu sunt vegetariana de aproape un an,iar asta a avut numai beneficii asupra mea:aveam glicemia mai mare decat ar fi trebuit,acum o am normala; aveam colesterolul si trigliceritele(sau cum se scrie) extrem de mari,iar acum sunt la valori normale. Nu incerc sa influentez pe nimeni,asa cum ar crede unii, dar chiar nu inteleg ce au unii impotriva vegetarienilor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand gliecemia ta nu avea treaba cu carnea, dar nu asta e ideea.

Nu are nimeni nimic cu vegetarierii, si eu mananc rar carne dar cand vine cate unul care incearca sa imi schimbe el dieta ca i se pare lui mai cool ce mananc el imi vine sa ii dau cu mancarea peste ochi.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu una nu am nimic, ii respect pentru taria lor. Eu n-as putea sa traiesc tot restul vietii gandindu-ma ca n-o sa mai pot manca carne vreodata. Sau aia mai extremisti care nu vor nici lapte, oua sau orice produs provenit de la animale. PRobabil oamenii au ceva cu ei pentru ca vad in acestia o sursa de manipulare, au impresia ca vor sa-i aduca si pe ei la stadiul de a nu manca carne.

| K0sti a răspuns:

Dupa cum si doctorii spun, carnea nu trebuie eliminata din alimentatie, are rolul ei bine definit. Nu trebuie facut abuz, dar nici eliminata de tot! Omul nu e capra si nici vaca sa manance numai ierbotenii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ca religia. Bravo tie ca faci ce faci dar nu baga pe gat altuia ce iti place tie