Mancarurile si bauturile nesanatoase sunt pline de aditive (chimicale corectoare de stare si de gust), care au rolul de a face senzatii "superioare" consumatorului, care va dori sa repete senzatia cat mai des.
Asa se intampla ca, multi prefera mai mult un parizer in care abia sunt 5-10% carne in detrimetrul altui parizer care costa de 2-3 ori atat, dar contine 90-95% carne si arata mai palid la culoare.
E mai usor sa mananci nesanatos nu se complica nimeni sa stea ore in sir la bucatarie
Gust, miros... SATISFACTIE
"Tot ce e bun in viata e imoral, ilegal, sau ingrasa..."
Fiindcă exista McDonalds și KFC și fast food la orice pas și când adulmeci mirosul acela "mirobolant", îți dă KO, mai ales la papilele gustative.
Lipsa informației corecte afectează totul în jur.
Monoglutamatul de sodiu este ucigașul din umbră. Acest compus chimic este cel mai folosit potențiator de aromă, iar produsele care îl conțin sunt otravă curată, pe lângă alte substanțe "bio".
Ce crești și cultivi cu mâna ta pot fi numite hrană bună. Valabil și pentru băuturi.
djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhj... întreabă: