Dupa ce iti pocnesti degetele iti slabesc articulatiile si de aceea iti tremura mana
DA si mie imi tremura maina...mis prea tanarsi chiar nu am chef sa nu mai pot schimba si o mel la mp4 mai la batranetemersi pentru sfaturiiiii daca mai aveti puteti sa scrietii:X
Eu ti-am dat votul ala...De ce? Pai si tu mi-ai dat mie, si nici funda nu mi-ai dat cand ti-am tradus aia in Engleza...deci nu iti dau funda tie
Nu esti obligata si atunci nici eu nu sunt obligat. DA? Si dc sa nu ma iau? Tu mi-ai dat, eu nu pot sa iti dau?
Asa simtim nevoie(exceptii) dar se spune ca nu este bine deoarece daca ti le troznestii se spune ca la batranete vei avea probleme cu mainile... blah blah blah. si eu stimpt nevoia s imi le troznesc desii nu e bine! Iubesc sentimentul toznituli! fundita? p. s mie deja imi tremura putin mainile dar nu mi se pare ceva grav.
Ms multt! eu nu sunt obligata sa iti dau funda si nu trebuie sa te iei dupa' mine de fiecare dataaa la orice.
Buna intrebare! La asta nu m-am gandit. Da, iti tremura cateva secunde pentru ca o misti, apoi isi revine singura. Imi dai o fundita, te rog? Am mare nevoie de ea!
Iti tremura mana pentru ca iti slabesti articulatiile atunci cand iti pocnesti degetele