Am ieșit cu 2 băieți în oraș dar când sunt singur ma chinuie când ies afară și încă iau și tratament gen xanax și tot se observă frica pe mutră mea și tremurul, fara xanax e tragedie! Eu ce sa fac acolo că sunt introvertit nu sunt sociabil! nu îmi plac boschetarii mie și cocalarii.
Da-l dracu de xanax. Mergi la fetițe pe furiș. e mai tare ca xanaxu!
Vad că și tu iei aceeași chestie
Eu nu cred in sidromul asta si nici nu cred ca ai ceva pur si simplu trebuie sa vezi momentul cand sa activat si de la ce. Cred ca nu esti sincer cu tine, ca ti ai pierdut curajul. Recomand sa iti determini curajul sa szacneasca cand e cazul. Cel mai bine la duhovnic pana la urma el poate face recomandari mai personalizate si folosituare. Acum de vointa ta depinde tot!
De la un bullying in frizerie, frizerii in morții lor mi-au dat, m-au judecat, umilit, hulit, făceau aluzii fata de rasism. Am cum sa nu am? Daca nu iau tratament nici nu pot ieși afară că fac atac de panica pe loc! Agorafobia e mai era decât tulburarea de panica că simti spaima aia constant odată ce ai ieșit din casă singur! Așa este cu curajul da nu poți să zici că nu am nimic e o anxietate generalizata se manifestă oribil prin simptome fizice! In casa nu am nimic numai când ies. Curaj fata de ce?
Fata de orice situatie. sa vezi un om ca se chinuie si cineva il huleste, tu te duci si il ajuti. Sa poti sa te ridici in mijlocul strazi cantand exclamand. Ti se pare anormal? Nu ca nu afectezi pe nimeni si nu iti pasa ce zic altii e viata ta fara buton de respow, mori vesnic sau vei trai si dupa. Sa nu iti pese decat sa faci bine si daca cineva nu inlelege lasa-l si te roga da domne un bec la cap ca are nevoie urgento. Chiar accepti starea ta? Eu asta vad ca faci. Ridicate, iti risti mantuirea si viata petrecuta in bucurie, intrajutorare si dedicare pentru scopul tau pentru care ai fost creat. Adica neata prietene neata!