| vanessica2011 a întrebat:

De ce nu e sanatos sa faci sport cand esti pe stop?

Am tot intrebat-o pe mama mea si pe prietenele mele, dar singurul lor raspuns a fost "nu e bine pentru ca asa e". Ma simt de parca ar ascunde motivul de mine, de parca nu as avea 14 ani.

Eu una am facut sport de fiecare data cand am fost in aceasta perioada si pana acum nu am patit nimic, dar mi-e teama sa imi deteriorez sanatatea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac sport si in acea perioada, de mult timp si niciodata nu am avut probleme. Daca nu te doare si nu te simti rau poti sa faci. Nu te mai lua dupa ce spun altii, atata timp cat nu au argumente. Intr-adevar nu este recomandat sa depui efort exagerat, dar poti sa faci, daca spui ca pana acum nu au fost probleme sunt sigura ca nu vor fi nici de acum inainte, app eu am 25 de ani si pana acum nu am patit nimic rau, asa ca nu iti mai face griji.

14 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Prietenele si mama ta sunt prost indoctrinate. Este chiar recomandat sa faci putina miscare (fara sa exagerezi).

evenso
| evenso a răspuns:

Cand esti pe ciclu nu trebuie sa te fortezi foarte tare, dar poti si chiar este recomandat sa faci miscari, vezi mai multe despre aici:

http://stirileprotv.ro/......sesti.html

| Azµre a răspuns (pentru evenso):

Se spune sa nu faci sport intens... ca ar aparea metroragii sau vezi domne ti se face rau... dar asta tine de la persoana la persoana. Acum asta e ca aialalta cand aud pe cate una eu nu ma spal 7 zile, ca nu e voie sa stau in apa, da ma rog

| evenso a răspuns (pentru Azµre):

Asta am zis si eu - nu sport intens, nu efort fizic foarte mare, dar asta nu inseamna sa nu poate face nimic.

Da, acum stii si tu cum spuneam mai sus fiecare le interpreteaza in felul lui laughing, dupa ei inseamna ca nici o sacosa nu poti cara rolling on the floor

Era sa uit partea cea mai importanta, nu facem sport, nu ne spalam, da venim cu intrebari stupide, am facut sex in perioada de menstruatie pot fi gravida? laughing cred ca ai intalnit. nu e cazul acum dar in general laughing

Chiar nu este intrebare stupida, este o realitate ca multi fac sex si in timpul menstruatiei, dar putini stiu ca a / nu este recomandat sa faci sex in aceasta perioada - riscul de infectie se mareste b / nu se poate exclude in totalitate sa ramana insarcinata daca actul nu a fost protejat.

Sa zicem daca o faceau cu prezervativ tot era ceva dar daca ai vazut si tu multi vin si intreaba ca daca a ramas insarcinata, ei nu folosesc si asta e o mare problema! toti o fac din prima fara, si apoi devine o obisnuinta, mai tarziu or sa se intrebe de ce au infectii, de ce a ulaut gonoree, de ce au hiv si asa mai departe, ei nu se gandesc, pur si simplu o fac, fara cap... app la tine merge sectiunea dragoste si sex la mine nu merge

Merge, merge laughing

Rahat pe mine ma trimite pe m.tpu.ro at wits' end

laughing atunci du-te la sectia de Religie tongue

Nuuu nu acolo

| anca_1628 a răspuns:

Sportul este sanatos oricand! insa, atunci cand esti pe stop este indicat sa nu faci foarte mult efort dar miscarea este recomandata.fa sport dar nu exagera.

| macsim a răspuns:

Nu are nimic daca faci sport. de exemplu eu fac sport la fel si o prietena de-a mea si nu avem nimic... e doar un mit babesc care s--a transmis de la o generatie la alta.
in concluzie poti face orice cand esti pe stop in afara de sex, sa te speli cu apa fierbinte(provoaca iritatii ) si nu ai voie sa stai pe ceva rece (ai putea raci )