Eu fac sport si in acea perioada, de mult timp si niciodata nu am avut probleme. Daca nu te doare si nu te simti rau poti sa faci. Nu te mai lua dupa ce spun altii, atata timp cat nu au argumente. Intr-adevar nu este recomandat sa depui efort exagerat, dar poti sa faci, daca spui ca pana acum nu au fost probleme sunt sigura ca nu vor fi nici de acum inainte, app eu am 25 de ani si pana acum nu am patit nimic rau, asa ca nu iti mai face griji.
Prietenele si mama ta sunt prost indoctrinate. Este chiar recomandat sa faci putina miscare (fara sa exagerezi).
Cand esti pe ciclu nu trebuie sa te fortezi foarte tare, dar poti si chiar este recomandat sa faci miscari, vezi mai multe despre aici:
http://stirileprotv.ro/......sesti.html
Chiar nu este intrebare stupida, este o realitate ca multi fac sex si in timpul menstruatiei, dar putini stiu ca a / nu este recomandat sa faci sex in aceasta perioada - riscul de infectie se mareste b / nu se poate exclude in totalitate sa ramana insarcinata daca actul nu a fost protejat.
Sa zicem daca o faceau cu prezervativ tot era ceva dar daca ai vazut si tu multi vin si intreaba ca daca a ramas insarcinata, ei nu folosesc si asta e o mare problema! toti o fac din prima fara, si apoi devine o obisnuinta, mai tarziu or sa se intrebe de ce au infectii, de ce a ulaut gonoree, de ce au hiv si asa mai departe, ei nu se gandesc, pur si simplu o fac, fara cap... app la tine merge sectiunea dragoste si sex la mine nu merge
Sportul este sanatos oricand! insa, atunci cand esti pe stop este indicat sa nu faci foarte mult efort dar miscarea este recomandata.fa sport dar nu exagera.
Nu are nimic daca faci sport. de exemplu eu fac sport la fel si o prietena de-a mea si nu avem nimic... e doar un mit babesc care s--a transmis de la o generatie la alta.
in concluzie poti face orice cand esti pe stop in afara de sex, sa te speli cu apa fierbinte(provoaca iritatii ) si nu ai voie sa stai pe ceva rece (ai putea raci )
Vlalslsl întreabă: