Servus @TheShade! Este bine să evităm de a plasa în dormitoare plantele cu flori parfumate. http://www.gandul.info/......ve-2355328
O zi cu zâmbet să ai!
Buna! Asa cum am invatat la botanica in clasa a 5-a(acum clasa a 8-a),plantele in cursul zilei sunt utile pentru noi,deoarece ele ziua inspira dioxid si expira oxigen.DAR in cursul noptii, ele respira exact ca noi, oamenii:preiau oxigenul si expira dioxidul de carbon.De aceea nu e bine sa le lasam in camera in care dormim.In plus, unele flori au un miros foarte puternic, de aceea ne poate afecta somnul. Sper ca te-am lamurit!
Da este foarte adevarat ca plantele ziua iau tot dioxidul de carbon si iti aeriseste camera dar spre seara cand nu este soare dioxidul de carbon se elimina i toata camera bine o floare mica poti sa ai dar daca vreimai multe poti sa faci vreo boala mai bine tinele pe balcon pentru ca acolo se elimina pe fereastra sau in aer
De fapt este bine.Ele iau din aer dioxid de carbon si il transforma in oxigen.Dar ai grija de ele, trebuie ingrijite altfel s-ar putea sa se intample pe dos.
Noaptea nu au florile de unde sa capete lumina. Nu este bine deoarece plantele, pe timpul noptii, folosesc aerul tau! Cred
Pentru ca noapte are loc numai procesul de respiratie al plantei. Asa ca aceast consuma cantitati mari de oxigen si elimina dioxid de carbon, iar dimineata te-ai putea trezi asfixiat.
Ziua in schimb la plante are loc procesul de fotosintez in care plantele elimina oxigen si absorb dioxid de carbon. De aceea e bine sa ai plante verzi in casa, dar numai pe balcon sau in camera de zi.
Nu este bine pentru ca uneleplante elimina dioxidde carbon si de aceea dar nu toate
anonim_4396 întreabă:
Andre întreabă: