| ghidcumparator a întrebat:

De ce nu este recomandat sa mancam margarina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Filip23 a răspuns:

Am citit undeva ca hidrogenarea se face la 500°C si structura chimica se modifica foarte mult. Bacteriile nu o recunosc ca aliment ( nu se strica ). Cred ca sunt mai bune grasimile neprelucrate atat de ''dur''.

5 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Margarina are o compozitie apropiata de cea a maselor plastice. Daca esti curioasa si pui undeva intr-un garaj la caldura o bucata de margarina si o bucata de unt separate observi ca untul face viermi in timp ce margarina nu este afectata. Daca viermii nu prefera margarina stiu ei de ce?
Pa cuvant.

| nicky a răspuns:

Se spune ca in urma procesului ei de preparare devine cancerigena

| copolovici a răspuns:

UIte un link bun pentru tine. Citeşte cu atenţie. http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t146162-50.html

| AlexandruDanu a răspuns:

Margarina se prepara prin hidrogenarea uleiurilor vegetale. In timpul procesului de hidrogenare apar reactii chimice ce produc diverse substante chimice nocive.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, hai sa ii zicem mai vulgar-"plastic untuos " care se intinde pe paine