| KatyKat a întrebat:

De ce nu imi apare ciclu? Trebuia sa apara pe 25, dar nu apare, data trecuta s`a terminat pe 27, si am numarat 28 de zile, si trebuia sa apara pe 25, dar nu apare, de ceeeeeeeeeeeeeeeee?broken heart((((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa numeri 28 de zile din ziua in care ti-a venit menstruatia, nu din ziua in care s-a terminat. Asadar intarzierea este semnificativ mai mare. Daca esti la primele menstruatii, e normal sa fie mai neregulate, nu e nimic ingrijorator. Menstruatia va aparea la un moment dat si se va regla in timp.

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Hmm, 14 ani ai? Atunci poti sa ai ciclu si de 2-3 luni. laughing
M-am linistit. Totusi, daca ai cazuri in familie cu tulburari de ciclu (stiu eu, mama, vreo matusa sau verisoara mai mare), atunci nu strica sa vorbesti cu un medic ginecolog, sa nu ai probleme cum ar fi ovarul polichistic. Si atunci ar trebui sa urmaresti regulat cum stai cu hormonii, iti va zice ginecologul la ce interval sa-ti faci analize.
Apoi, in functie de asta, vezi ce tratament urmezi, eu iti recomand ceaiuri de plante - cretisoara, coada soricelului, zmeur, salvie, marar s. a. - vezi care o sa ti se potriveasca tie.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ai 14 ani, la vârsta asta e normal să ai ciclu neregulat. Stai liniştită nu e nimic grav! Baftă!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dă detalii, ai avut sau nu contact sexual neprotejat? Dacă nu, atunci e din cauza vârstei. Baftă!

| KatyKat explică:

Insarcinata? :O

| Rj a răspuns:

Stai linistita, 25 luna asta? Inseamna ca au trecut doar 2 zile. Esti la inceput, nu e regulat. Nu trebuie sa te ingrijorezi. E ceva normal.

Exista vreo posibilitate sa fii insarcinata?

Răspuns utilizator avertizat