anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu imi ciclul mi-a venit o singura data si de atunci nu mi-a mai venit de sase luni aproape sapte as fi bucuroasa daca mi-ati spune ce sa fac dar fara sa merg la medic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Du-te la dr nu mai sta asa.

| al3xa_6696 a răspuns:

Cati ani ai?

| afrodita17 a răspuns:

Adica ti-a venit ciclul acum 6-7 luni, si de atunci ''nimic''.pai,daca stii ca nu ai intretinut nici un contact sexual de acum juma de an, inseamna ca ar fi ceva tulburari hormonale prin organismul tau si poate ar trebui sa discuti cu mama ta putin despre aceasta... iar, daca ai intretinut vreun contact sexual. e cazul sa faci un test de sarcina-cel mai ieftin parca ajunge la suma de 4 lei noi...si sa porti o discutie cu ''presupusul tata''...succes!

| piticutz a răspuns:

Nu trebuie sa mergi la medic e normal.asa patesc unele fete aceste lucruri se numesc dereglari hormonale. Daca ai pana is 15-16 ani nu trebuie sa mergi la medic dar daca ai trecut de aceasta varsta si inca nu ti-a venit mentruatia e o problema.Mai astepta si u inca 5 luni si nu te speria degeaba.Corpul tau decide ce are de facut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu de ce, insa trebuie sa te dezamagesc cu raspunsul meu.chiar trebuie sa consulti un medic, asta in contextul in care nu ai ramas gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca poti sa intri pe net -google si scrie ciclu atunci acolo este o adresa despre ciclu neregulat o sa afli totul acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu am ciclu de 1an si am fost la 3doctorii da nici un raspus corect

| iulia_5454 a răspuns:

Cum ai stat 6 luni fara sa te duci la medic?