Hello.Nici eu nu am prea multa energie, cred că așa e felul nostru, probabil tine de personalitate/temperament. Oricum, consider că nu e bine sa ai prea multa energie.Ca sa ai energie suficientă ziua sau oricând, e necesar un somn bun.Succes!
Energia tu ti o iei rapid din zahar apoi la fel de repede rămâi fără ea. Ai nevoie de carbohidrati complecsi care sa se elibereze lent si constant in sânge,sa ai un indice glicemic normal. Asa te simti energic,nu cu antidepresive si cafele. Vitaminele nu dau energie, ci pofta de mâncare, de carbohidrati sau dulce iar zahărul e doar o bombă calorica toxică, lipsită de nutrienti, care te seacă de energie pe termen lung. Spune i medicului tau de familie/psihiatru de adictia ta fata de zahar si ce tratament combate dependenta.
Vitaminele nu iti dau energie, vrei energie bea o cafea sau consuma produse cu cofeina, arginina, betanina sau citrulina.
Vezi tu cu betanina aia sa nu inteleaga asta betadina ca poate vezi la stiri diseara nenorocirea
Multivitaminele nu oferă energie.
Daca ai nevoie de energie pentru a fi în forma la sala ai nevoie de carbohidrați complexi pe care ii iei cu 2 ore înainte de sala sau simpli cu 20 min înainte de sala.