Cred ca inainte de a pune aceasta intrebare trebuie sa te intrebi daca tu ai facut ce este necesar pentru a fi inteles, daca tu intelegi pe altii si daca te comporti in mod corect si civilizat si nu faci lucruri de neinteles. Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt corespunzatoare, abia atunci sa pui intrebarea. Numai bine!
Da de ce esti atat de suparat(a)? Probabil nu ai gasit persoana potrivita carei sa i spui ce ai pe suflet.noi cei de TPU suntem aici sa ne ajutam reciproc, dupa cum toti pentru unul si unul pentru toti.Asa ca mai bine ne spui care i problema si cu mare drag te vom ajuta.
Poate te inteleg, dar nu arata asta.si eu am uneori impresia ca nimeni nu ma intelege, dar asta pentru ca ai o gandire diferita fata de a celorlalti.nimeni nu e la fel.ai o personalitate proprie si unele persoane nu pot sa se adapteze la felul tau de a fi.sunt sigura ca vei gasi pe cineva care sa te inteleaga. daca nu, incearca sa fii mai clar/a, sa vorbesti si pe "limba lor" ca sa nu te simti exculs/a
Poate nu te faci inteles...sau poate nu ai gasit persoanele potrivite care sa te inteleaga!