| Grama_Rafael_1999 a întrebat:

De ce nu mai am Sentimente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cine stie de ce, poate multe dezamagiri, cu toti avem sentimente sa stii, nu exista fara sentimente

| Grama_Rafael_1999 explică (pentru RAY):

Intrebarea este de ce nu am, pentru ca de vreo 3-4 luni am tot zis ca o-sa imi treaca, dar iatama aici

| RAY a răspuns (pentru Grama_Rafael_1999):

Sentimente pozitive poate numai ai da negative ai?

| Grama_Rafael_1999 explică (pentru RAY):

Nup

| minrest a răspuns:

Ai tot ce trebuie, chiar si sentimente, dar le ai asa cum e normal si natural. Alea nu erau sentimente, erau niste iluzii si iti daunau.

| Grama_Rafael_1999 explică (pentru minrest):

Cum pot face sa dispara iluziile?

| minrest a răspuns (pentru Grama_Rafael_1999):

Daca puteai sa te descurci fara iluzii, nu le intretineai de la inceput. Este? Deocamdata e bine ca nu mai ai acele asa zise ''sentimente'' in care te complaceai, dar sentimente ai totusi, chiar daca sunt foarte slabe si contradictorii.

| Donsavas a răspuns:

Ai. Nu ai putea sa acționezi fără sa simți. Este imposibil. "A nu avea sentimente" este un fel de a spune. Tot ce este viu are sentimente și obligatoriu gandeste! Doar oamenii sunt cei care se complexeaza și își ignora sau neaga sentimentele.