Buna
Poate ai probleme cu ficatul?
Corpul tau refuza ceea ce ii face rau, deci nu mai incerca...
O seara buna
DA, chiar wow... Nu mai pot, inainte n-aveam treaba cu absintu sec, fara zahar si fara apa, dar acum nici un 40% nu mai pot sa pun in gura
Cred ca ficatul tau nu mai vrea. S-ar putea ca ani de zile sa nu mai poti bea.
Trebuie sa-mi revin eu
Eu patesc asa cu un anumit aliment. Din senin ma trezesc cu dureri groaznice de stomac si varsaturi. Si cativa ani nu ma mai ating de acel aliment.
Mie-mi place, dar ceva din corpul meu se pare ca ma impiedica
Si eu vreau sa aflu de ce
dar eu nu am mai baut de 9 luni.
si cand am dat petrecere weekendul trecut mi s-a facut rau de la un pahar de vodka o_o
Pai nici eu nu prea am mai gustat ceva tare, doar vin(d-aia am zis de 15 %) si bere la masa, ocazional, cu masura, cum vrei sa-i spui )
E ciudat rau, doar am mirosit si parca am avut acea senzatie ca mi se face rau.
Am dat alta petrecere. de fapt a fost un gratar mai mult si am baut de-am stins .
a fost cat sa ma obisnuiesc data trecuta, acum am bagat cu un prieten ( ca d-asta suntem noi prieteni ) 1 sticla de vodka de 1.75 cu suc de mere si portocale rosii de sicilia, jumatate de sticla de whisky cu energizant, 2 shot-uri de jagermaister si cateva pahare de vin...
m-am trezit in garaj sub masina
Si ai dat cu capu-n cutia de viteze?
Nu, am lovit pragul eu incarcam sa ii rezolv cateva pete de rugina )cu capul.
Si eu am patit ceva de genul, am cautat informatii...Se pare ca din cauza stomacului, ficatului mai mult sau mai putin, si a amintirii gustului acela de alcool in cantitate multa, este clar: Corpul nu mai vrea inca o lovitura de maestru
S-a suparat pe mine