| AdeElLl a întrebat:

De ce nu mi-a venit menstruatia deloc avad 13 ani fiin destul de dezvoltata chiar mai dezvoltate decat la altele care lea venit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Ai destul timp sa-ti vina crede-ma o sa te saturi toata viata.nu-ti mai dorii.

| DianaScorpio a răspuns:

Pentru ca inca mai are timp sa vina, ai rabdare.

| VladimirPutin a răspuns:

O să-ți vină

| felinas a răspuns:

Stai linistita mi-e mi-a venit la 16 ani

| raluca0306 a răspuns:

Buna! o sa iti vina in curand, te asigur!

| alisaandreea a răspuns:

Buna! sunt fete care au 18 ani si nu au inca asa ca nu te panikawinking ai timp nu iti dori asa mt sa-ti vina acum

| RaluHD a răspuns:

Asta poate depinde si la cat i-a venit mamei tale sau surori daca ai.

Mamei mele i-a venit la 16 si la sora mea la 12 si mie nu mi-a venit pana la 13 ani si asta ma face sa cred ca imi v-a venit la 14 ani... oricum sper ca te-am ajutat

| ReBeKuTzA a răspuns:

Buna eu an 11 ani si deja am menstruatie, a fost o chestie bizara ca mi-a venit asa devreme dar sunt foarte dezvoltata! Trebuie sa ai rabdare eu stiu o fata care are 14 ani si inca nu are! Osa-ti vina doar esti fata.Dar poate nu este inca timpul, multa bafta nu-ti pierde increderea in tine!