De ce nu ne place sa mancam sanatos si sa facem sport?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Explicatia e simpla, mancarea tip fast food,dulciuri,patiserie,mezeluri,sucuri indulcite cu zahar, pizza nu exista in natura astfel ele dau dependenta usor eliberand dopamina in creier si inhiba hormonul care spune creierului tau ca a mancat ceva din contra spune ca i este foame,astfel creierul tau consuma mai mult, aceste produse sunt testate si facute in asa mod incat sa dea dependenta,aia stiu prea bine ca duce la obezitate,este un film bun pe net despre asta guvernul iti ucide propi cetatenti deci ei spun ca le protejeaza, statul iti ucide propi cetateni, mancarea asta te face si lenes pentru ca elibereaza hormonul somnului, organismul ce sa faca iti spune culcate naibi porcul dracului numai consuma porcari, toata lumea trebuie sa traiasca, daca se vindeca cancerul raman multi someri, daca nu murim statul trebuie sa plateasca pensie, tu crezi ca vrea asta

| Celcestietot a răspuns:

Nu sunt o persoană de acest gen. Fiecare este diferit că și compoziție chimică, nu trebuie toți să fim o apă și un pământ. Baftăwinking!

| Frank51 a răspuns:

Fiecare cu prioritatile lui.

| Sn4k3 a răspuns:

Sport = lene
Mancare nesanatoasa = mai buna la gust
Dar nu generaliza, ca sunt multi carora le place.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mie îmi place laughing.

| Bizon95 a răspuns:

Unora le place Jazz-ul
in general e lenea si sedentarismul... cat timp nimic nu te preseaza de ce ai face sport care inseamna efort si durere (mai ales la inceput, febra musculara si alte... placeri)

iar mancarea sanatoasa nu e la fel de satioasa si mai ales la fel de satisfacatoare (gust, miros, etc.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancarurile nesanatoase satisfac ofera senzatie mai placuta papilelor gustative.
Sport -Daca nu e necesitate, de ce s-o facem? Mai demult faceam sport vanand animale, era o necesitate sa ai o viata activa, nu faceam de plictiseala.
Acuma ai totul la indemana ta la 2 butoane distanta.

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Sportul e o necesitate si acum straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dalmore):

Da pe dracu, eu nu fac sport ca hobby. Faceam numai cand eram copil ca distracite.

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Prin sport nu se refera la fotbal, sprinturi etc., ci la efort fizic, spre exemplu, banalul mers pe jos.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Orice miscare este sanatoasa

| brokxy a răspuns:

Pentru unii oameni e mai puternica placerea de a manca si a te simti bine pe moment. Si chiar nu le pasa ca dupa vor avea probleme cu inima, diabet etc. Unora le pasa doar de moment de prezent si nu se gandesc la viitor dar dupa ce desopera ce boli au la batranete le [are rau. Unii gandesc cu capul si se ambitioneaza sa manance sanatos si sa faca sport.Eu sincer nu mananc cipsuri doar rar gen odata la 3 luni. Nici suc din magazin beau doar de sarbatori in rest apa. Si la fast food nu mananc am noroc ca e KFC e si foarte departe laughing laughing laughing

| Rd79 a răspuns:

Poate nu-ti place tie. Mie imi place sa mananc sanatos, si merg foarte mult, peste 200 km pe luna.

| Jouliete a răspuns:

Unora le place, altora nu ca sa nu generalizam. Celor care nu le place sunt asa pentru ca poate li se pare mai buna la gust mancarea nesanatoasa si sportul li se pare prea obositor sau nu sunt invatati sa depuna prea mult efort. Eu consider ca daca incepi sa faci sport si sa mananci sanatos si incerci sa o faci o rutina, ai sa vezi ca dupa aia ti se pare usor si placut. Cred ca asa sunt si cei carora le place, sunt obisnuiti cu asta.

| TheCrusader a răspuns:

Lene si comfort.

Întrebări similare