anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot sa slabesc, am incercat toate cremelesi retetele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Dienuka a răspuns:

Cea mai probabila cauza este aceea ca iti fixezi obiective nerealiste. Depinde ce intelegi prin toate retetele. Daca ai tinut haotic tot ce ai gasit pe net sau tot ce ai auzit, este clar ca sanse mari de a slabi cu succes nu ai avut si nici nu vei avea. Important este sa iti schimbi modul de viata. Sa adopti o alimentatie sanatoasa si sa faci miscare cat de mult poti. Altfel orice ai face, nu vei reusi. Iar cu acele diete minune risti sa te si ingrasi mai mult decat la inceputul lor, deoarece exista acel efect eu-eu, care da organismul peste cap. Cremele ajuta doar pentru aspectul pielii.
Cea mai putin probabila cauza este o dereglare endocrina, dar si acolo cu dieta se poate reusi, mai ales daca este tratata afectiunea.
Numai bine.

| gHelena a răspuns:

Nu exista persoana care sa nu poata slabi. Depinde si de timpul in care iti doresti sa scapi de kg in plus, pentru ca rezultatele nu apar niciodata peste noapte. Organismul are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu un nou regim alimentar, cu un nou stil de viata - pe care probabil tu le-ai adoptat pentru a slabi. Este foarte important sa ai rabdare cu tine insati si sa nu faci din dorinta de a fi supla o obsesie. Daca te hidratezi corespunzator, mananci sanatos, faci miscare si te odihnesti 7-8 ore/pe noapte, cu siguranta vei alunga si kg in plus. Pe langa acestea eu iti recomand o cura cu struguri, consumul frecvent de grapefruit si evitarea medicamentelor "pentru slabit". De asemenea, pentru a-ti detoxifia organismul, bea multe ceaiuri in care sa adaugi putina miere si multa zeama de lamaie. Pentru mai multe sfaturi despre cum sa slabesti natural si sanatos, urmeaza linkul: http://www.divahair.ro/......_perfecta_ Spor in toate sa ai!

| carminaburana43 a răspuns:

Ba exista persoane care nu pot slabi.Cum e si sotul.Are probleme cu tiroida.Trebuie mers la doctor si vazut de nu ai probleme cu tiroida.Sunt persoane care abia maninca si totusi se ingrasa si altii care maninca pe rupte si tot slabi ramin.Tot tiroida e de vina.
Deci consulta un medic de specialitate si daca ai probleme cu tiroida iti da indicatiile necesare. Din cauza vietii pe care o ducem si mai ales din cauza stresului fiecare reactioneaza altfel. Unii capata diabet altora se deregleaza metabolismul, la altii tiroida, inima s. a. m. d.

| alexgogo a răspuns:

Te-ai gandit sa nu mai mananci carnati cu inghetata la 11 seara?

| problematic a răspuns:

Miscarea da burta jos. serios, lasa cremele, retetele, ca nu fac nimic alea fara miscare. mananca normal, fara grasimi si in cantitati moderate (adica sa nu te indopi), dar fa miscare cat mai multa. alearga, mergi la sala, urca scarile, nu o mai lua cu liftul.