Alcoolul mult mai daunator ca maria si totusi legal.
Mai bine documenteaza-te tu.
De exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=IizSd_USCn4&feature=relmfu
De aici cred ca te descurci sa mai gasesti informatii.
Ba! Ei au consumat alte droguri! Au consumat si canabis, dar nu canabisul i-a omorat!
Ti-ar convenii sa auzi de la toti taranii si cocalari : am fumat marijuana? sa-i vezi paranoizati pe toate gardurile?
Tot ce-i interzis e palpitant in viata!
Lasa sa nu se legalizeze
Cu toate ca prin legalizarea Marijuanei si Prostitutiei am iesi din criza, turismul ar creste 500%.
Canabisul da o stare de euforie, dar nu una de aia de nu mai poti merge. Adica te relaxeaza, la asta se refera aceasta stare, nu pici pe jos si incepi sa razi ca un cretin. E interzis pentru ca cei din industria tutunului are avea foarte multi bani de pierdut. Pe langa asta, e vorba si de Oculta Mondiala care vrea sa ne prosteasca. Iar ce ati auzit voi ci nu stiu ce pacienti care au fost testati si s-a descoperit ca numarul de neuroni scade e o mare minciuna. Pacientii erau maimute care, intr-adevar, primeau marijuana printr-o masca dar nu le lasa sa respire, ca sa li se oxigeneze creierul, astfel scazandu-le nr. de neuroni. Nu cred ca esti indeajuns de handicapat ca sa nu respiri in timp ce fumezi. SI Bob Marley fuma canabis si nu era prost, sau Jhon Lennon fuma si nu era prost.
@Azur ai poza de la Anonymus care sutin legalizarea de aici ar trebui sa deduca restul cam ce vrei tu despre iarba. IN ALL HISTORY nu e un caz de deces din cauza ierbii. Mai mult iarba ajuta anumite celule din creier sa se dezvolte. Ai spus drogati si drog de 1000 de ori esti undercover cumva? Drogat e ala care baga crocodil si legale in vena drogat e ala dependent de ceva anume. Ce crezi iarba NU creaza dependenta. Si da toti fumatorii sunt niste ratati datori... ba ce le stiti voi. Da cand vomitati matele de la baut ce sunteti? Cand violeaza unu o baba de 87 de ani? Cand da un betiv cu masina peste un copil pe trecere? Sunteti total | | nu am degand sa va mai raspund dar mi s-a parut extrem sa ai poza cu Anonymous sa fi anti iarba. @ Darkline esti un comunist imputit. @ Topic simplu de unde se mai produc bani? Ar nenorocii tot ce inseamna vanzare de tigari in Romania pentru ca adevaratii fumatori acei "drogati" care fumeaza la BLUNT nu ar mai fuma tigari normale(oricum balanta e 60-80% pentru cei care fumeaza verde nu fumeaza si tigari) Dar ce sa stie LinieNeagra crescut intr-o familie de comunisti si Azure care tine poza cu cea mai vehementa miscare pro iarba si foloseste cuvantul drog/drogati ca pe biscuiti. "Prietenas" alcoolul si tutunul poti sa le treci la categoria drog nu iarba. In fine am raspuns tarziu si oricum nu as vrea sa vad replyuri de la o pustoaica EMO, de la LinieNeagra(fata de spate) si de la un | |. Auzi poza Anonymous anti iarba.
Anonimul699 întreabă: