| Slowburn a întrebat:

De ce nu se mulţumeşte pentru medicamente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se multumeste numai atunci cadn iti da cineva, te ajuta cineva cu ceva, nu cand dai bani pentru ceva.Nu poti multumi la magazin pentru serviciul vanzatoarei.pentru ca tu cumperi si dansa ia un salar. Daca ai multumi tu pentru seerviciul de a-ti da farmacista medicamente,ar trebui sa iti multumeasca si ea pentru ca cumperi medicamente de la ei. Deci, nu zice nimeni nimic, nici ea si nici tu. Daca din buna educatie multumesti, e ok, arati ca esti bine educat dar nu e obligatoriu sa multumesti in cazuri din astea.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cine spune asta? Poate numai tu.

| RAY a răspuns:

Eu multumesc mereu

| OnuOnulică a răspuns:

Cine a zis că nu se mulțumește?

| Fatamuntilor a răspuns:

Se multumeste pentu faptul ca cineva iti vinde un medicament la farmacie.
Alceva se intampla cand cineva iti da un sfat despre un leac babesc, cum ar fi un ceai de tuse....Se zice,, Sa-ti fie de leac''
Nu stiu de ce nu se multumeste.Probabil e aceeasi chestie cand nu poti sa spui unui pescar,, Bafta''

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Pentru ca costa un pogon de bani, nu le primesti de pomana.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Eu stiu ca nu se multumeste la frizer, nu la farmacie... Oricum sunt doar prostii, nu se intampla nimic. Se zice ca cica aduce ghinion intr-un fel sau altul daca multumesti unei persoane care se ocupa cu o anumita meserie...