| Editocroci a întrebat:

De ce nu sunt declarați bolnavi psihic cei care au armate și arme cu care omoară, mutilează și distrug?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

E ca-n povestea în care șoarecii s-au înțeles să pună un clopoțel la gâtul pisicii.

| Editocroci explică (pentru doctorandus):

Nu înțeleg. Explică te rog.

| Drimmero a răspuns:

De cine sa fie daca cei care conduc armata sunt presedinti sau chiar dictatori, ei au puterea absoluta acolo, sunt de neatins.

| Editocroci explică (pentru Drimmero):

Și nu e clar că sunt toți bolnavi psihic pentru că omoară, mutilează și distrug cu armatele și armele lor?

| Drimmero a răspuns (pentru Editocroci):

Indiscutabil sunt bolnavi psihic si la randul lor trebuie executati direct fara sa mai primeasca o altfel de sentinta, batuti pana la ultima suflare sau executati ca sa scapi mai repede de ei.

Nu rezolvi așa nimic. Trebuie desființate armatele, distruse și interzise prin lege armele. Armatele produc boli psihice, asta fac. SUA e bolnavul psihic ăl mare că nu se interzic armele odată acolo da în schimb cer bani să intri pe teritoriul lor. Când zic bani mă refer la viză că aia costă.

| Drimmero a răspuns (pentru Editocroci):

Bati campii rau de tot, armatele trebuie sa existe si sa performeze, in mare parte sunt in scop defensiv mai ales ca mai exista unii care se cred buricul pamantului gen Rusia care ataca alte state nevinovate.
Daca nu exista America acum...ne trezeam cu rusul si chinezul la usa mancandu-ne de vii. Si ce treaba are armata americana cu faptul ca cer viza, e normal sa nu primeasca pe oricine acolo, e o tara dezvoltata, ce ar insemna sa ajunga orice salbatic acolo, chiar si asa se gasesc destui bananieri si pe la ei.

Partea bună e că sunt în scop defensiv. Partea rea am zis-o. N-am zis de armata americana, am zis că în SUA orice civil poate deține arme și asta e greșit. SUA e o țară dezvoltată dar faptul că civilii au arme acolo nu e bine. De ce să plătesc eu viză dacă ei au civili cu arme?

| David23445 a răspuns:

Salut pentru ca majoritatea nu sunt bolnavi aia sunt criminali au în cap numai sânge

| Editocroci explică (pentru David23445):

Ferească sfântu.

| Editocroci explică (pentru David23445):

Sunt demoni.

| doctorandus a răspuns (pentru Editocroci):

La sfarsit nu s-a oferit voluntar niciun soricel sa puna clopotelul pisicii.

| Editocroci explică (pentru doctorandus):

Mda.
Dar asta nu înseamnă că ei sunt normali la cap. Evident, nu mă refer la șoricei aici.

| Brizbriz a răspuns:

Lul dude, chiar nu e evident?!?
cand ai ajuns in varful varfului, nimeni nu mai are curaj sa zica nimic

din cauza asta a murit Stalin, toti s-au prins ca e pe duca, dar nici unul nu a avut curaj sa cheme doctorul, atat de frica le era de el

la fel Hitler, pentru toti era absolut evident ca nu mai au nici o sansa sa nu piarda razboiul, dar nimeni nu a avut curaj sa zica nimic, pana in ultimul moment, cand in sfarsit Himler (parca, nu mai stiu exact) a incercat sa faca un armistitiu cu rusii care erau pe cale sa intre in Berlin (deci, efectiv minimum de bun simt), si Hitler ia luat toate functiile si la bagat la inchisoare, si nimeni nu a zis absolut nimic

| Mosotti a răspuns:

Ptr ca nu-s neaparat bolnavi psihici, de aia nu-s declarati toti bolnavi, de aia si se face expertiza psihiatrica, tocmai sa afla daca esti bolnav sau nu, deci poti sa nu fi, sunt oameni foarte rai, pot fi sanatos si f rau, sau bolnav psihic dar pasnic si okey.

De ex masonerie, mai marii lumii care organizeaza razboaie pentru dominare de mor atatia tineri, sunt f sanatosi psihiatric.

Deci nu mai credeti voi ca orice om rau e bolnav psihic, ca nu e chiar asa, pentru ca nu toti bolnavii sunt rai, si nu toti raii sunt bolnavi.

| Editocroci explică (pentru Brizbriz):

În vârful rahatului au ajuns.

| Editocroci explică (pentru Mosotti):

Nu e cum zici tu. Cine omoară, mutilează și distruge e bolnav psihic. Punct.

Sălbatici sunt ei că permit civililor să aibă arme.

| Editocroci explică:

Cei mai periculoși bolnavi psihic nu-s declarați bolnavi psihic pentru că nebunia de a omori, distruge și mutila cu arme e legală. Gata, fac cu mâna la OZNuri poate mă ia vreunul și scap de criminalii care conduc Terra.

| hirdovsmiv a răspuns (pentru Editocroci):

Așa-i. Cât timp nu scăpăm de arme, nici teribilismul n-o să se încheie. Noi vrem să trăim într-o lume pacifistă unde să nu fie războaie, etc. Dar S.U.A, India, Coreea de Nord etc, au arme nucleare. Inclusiv vecinii noștri ruși, care amenință Europa de ceva timp că dau nucleara. Dar vedem că lucrurile devin din ce în ce mai rele, se zicea și la TV zilele astea că se va începe distribuirea pastilelor cu iod, în caz de atac nuclear, acestea să fie administrate populației, mai ales celor tineri.
Deci da, vai de noi va fi.

| Editocroci explică (pentru hirdovsmiv):

Ce planetă, sunt mai rău decât animalele pentru că animalele n-au arme. Cea mai urâtă ființă de pe planetă e omul.

| hirdovsmiv a răspuns (pentru Editocroci):

Am auzit la TV că țara noastră e printre primele din Europa care este PRO-Rusia.
S-au făcut niște sondaje și s-a observat acest lucru. Adică noi ținem cu NATO, dar totuși ne cam doare sufletul să condamnăm acțiunile Rusiei.

| Editocroci explică (pentru hirdovsmiv):

Eu una nu-s pro Rusia. Dar da, probabil sunt destui debili care sunt pro Rusia. Gunoaiele. Nu poți fi și de partea NATO și de partea Rusiei. Ori, ori. Cine e de ambele părți poate trăda oricând.

Întrebări similare