| GGabiy a întrebat:

De ce nu support sunetele ascutite ( fosnait, scartait, taraitul picioarelor ) pur si simplu nu le support nici sunetul literei s, cand le aud imi vine sa intru in pamant, imi transpire mainile si picioarelor..Care at fi cam toate cauzele? Am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ciudat, ai tu ceva mergi la doctori. o fobie este asta.

| Donsavas a răspuns:

Te stresezi ori ai o tulburare senzoriala. Cel mai eficient tratament in cazul acesta este psihoterapia, mai ales pentru varsta ta. Asta in caz in care asta constituie o problema pentru tine.

| GGabiy explică (pentru Donsavas):

Nu are cum sa fie de la stres, tot timpul sunt asa si cand dorm si cand ma trezesc si nu fac lucruri stresante merg la scoala acasa.

| GGabiy explică (pentru GGabiy):

Am observant ca imi arde corpul + mi-e somn...

| Donsavas a răspuns (pentru GGabiy):

Ai hipertermie? Ti-ai verificat temperatura? fa-o regulat! Somnolenta si caldura asta ar putea avea ca explicatie o incercare a corpului de a se auto-apara. Esti la pubertate inca. S-ar putea ca hormonii sa-ti dea de gandit.

Nu stiu ce-o fi dar stii cand vorbesti cu cineva superior siti-e frica sa te bagi in seama cu el si te inrosesti si simti caldura aia, ceva gen sunt eu dar mereu ce e asta scuze asa mi-a venit sa ma exprim.

| Donsavas a răspuns (pentru GGabiy):

Singur nu te stresezi? Discuta cu medicul tau! Iti cunoaste istoricul medical si te poate examina mai bine.

Nu ma stresez, doar ca de o vreme lunga in care eram plictisit si linistit am devenit agitat, nervos pe lucruri, ma oftic din orice...