Dwe ce nu trebuie sa il tii acolo? Na spus nimeni sa nu il tii acolo, il poti tine unde doresti tu, in orice buzunar, sau in orice parte a corpului, telefonul nu te afecteaza in nici un fel din pct de vedere medical sa-i spunem asa.
Daca ai citit ceva in sensul asta, iti pot spune ca nu-i adevarat, telefonul mobil nu iti afecteaza inima daca il tii aproape de piept, sau de zona unde se afla inima.
Astea is basem, povesti spuse de cine stie nea Dorel.Cindva citisem ca barbatii nu ar trebui sa tina telefonul in buzunaru de la pantalon, asta asa ca ar afecta, desi nu au spus ca ar afecta, au spus ca nu ar fi indicat.
Au si specificat ca studiile nu au aratat ca un barbat care ar tine mobilul in buzunar ar ramane stiu si eu cum steril sau mai stiu eu ce i s-ar intampla.
Astea au fost niste chesatii, asa bagate de unia, dar nu recent, ceva ani buni in urma, a fost pur si simplu o scapare de comentarii care n-ar fi trebuit sa le spuna.
Asa iti pot da o idee sau un sfat.Cumpara de pe internet, gasesti foarte usor, maparate de alea cum se numesc care masoara radioactivitatea obietelor sau a orice vrei tu sa masori, masori telefonul mobil, masori caloriferul pentru ca si caloriferul ala ce faci caldura radiaza si tot asa, vei stii daca te afecteaza sau nu.
Masori lucrurile ce vii in contact cu ele zi de zi, apoi compario cu un telefon mobil si stii cum sta treaba.
Nu trebuie sa iei de bun ce povesti spun unia.
Astea is basem, povesti spuse de cine stie nea Dorel.Cindva citisem ca barbatii nu ar trebui sa tina telefonul in buzunaru de la pantalon, asta asa ca ar afecta, desi nu au spus ca ar afecta, au spus ca nu ar fi indicat.
Care Dorel? Din Las Fierbinți?
E periculos deoarece telefonul produce radiații. Radiațiile pot afecta inima. Noaptea trebuie ținut cât mai departe de tine.
Și poți face stop cardiac?
Nu știu
Măi, într-adevăr în unele situații, telefonul poate dăuna puțin sănătății dacă îl ți aproape de CAP, organe genitale (în cazul bărbaților), sau inimă!
Vedeți dvs... Telefoanele emit radiații electromagnetice, și sunt înconjurate de unde, precum WiFi-ul... Deși sunt considerate de nivel redus, pot cauza îngrijorări legate de sănătate pe un termen lung.
In cazul inimii, exista persoane ce poarta dispozitive medicale cardiace, precum stimulatorul cardiac sau vreun defibrilator intern, la care un telefon, radio, sau orice chestie cu unde, poate provoca aparatului niste interferențe electrice!
Iar de cap nici nu mai vorbesc... Noaptea când dormi, trebuie sa ai telefonul la cel puțin 1 metru distanță de capul tău!
Sper ca te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. MihailoviciS
comy65 întreabă: