Nici eu nu mai dorm de foarte mult timp si nu stiu daca e bine sau rau dar parerea mea este ca si creierul tau se odihneste, daca vrei ceva foarte mult o sa visezi, daca ai o problema grava visezi si tot asa... daca esti linistit/ă nu mai visezi nimic.
Nu sunt doctor sau ceva dar eu cred ca asa e logic pana la urma e mult mai ok sa te odihnesti, somnul inseamna liniste.
Ce uraat
Asa..sa dorm si sa n-am vise.
Si cum crezi ca pot visa?
Eu zic ca ar trebui sa fi multumita ca nu visezi. In ultimele 30 de zile imi amintesc 5-6 vise; TOATE nu erau deloc de bine, adica nu erau nici macar vise banale/linistite, in toate cineva ma urmarea, sareau caini pe mine, oameni ma injurau, tampenii de astea. Dar acum 2-3 zile am visat absolut urat si era atat de real...in vis cineva a murit, un prieten. M-am trezit absolut socat, de abia aseara mi-am revenit (inca ma mai bantuie unpic visul ala). Nu vreau sa mai visez niciodata. Fi fericita, te trezesti relaxata, nu socata
Cred ca se intampla acest lucru deoarece nu au existat evenimente recente care sa se imprime sau sa ramana in subconstientul tau, asta rezultant in lipsa viselor.