Gresesti total, daca si baiatu si fata arata la fel de bine adica au aceiasi nota de atractivitate, vor fi amandoi acceptati in egala masura macar pentru ssex si distractie.
Aia care a injunghiat va fi marginalizata sigur, pentru ca va fi frica ca va injunghia pe oricare alt om, si se vor feri oamenii de ea.
Totul e nota de atractivitate.
Dar sigur ca daca din 100 de femei, 80 arata binisor, si din 100 de barbati doar 30 arata asa, normal ca ti se pare ca barbatii-s marginalizati daca au probleme la mansarda.
Si sunt acceptati atat timp cat problema lor nu deranjeaza pe celalalt, adica daca omu ala nu e violent, nu tipa, nu agreseaza si asa mai departe, adica daca are ceva care nu te prea deranjeaza pe tine.
Ca altfel sunt margianalizati in egala masura si femei si barbati oricat de bine ar arata.
Eu nu cred ca o fata ar sta cu unul ce o stat la Psihiatrie, sunt multe prejudecăți, preconcepții, multe sunt ușor influențabile de familie, anturaj, societate, asta e mentalitatea romanilor, nu poți sa îmi spui mie chestia asta, oamenii cu probleme la mansarda sunt marginalizați, e mai bine sa ai o problema fizica decât psihică ca să fi acceptat.
Ai zis bine ca măcar pentru sex și distractie.
Ba sta cu unu de a stat la psihiatrie, ca daca-l place, inconstientul ei nu tine cont de prejudecati, simte atractie si aia e.
Asa cum face si un barbat cu una de la psihiatrie.
Totul daca comportamentul sau problema aceluia cu probleme, nu deranjeaza pe celalalt.
Ti cont de prejudecati daca nu te atrage.
Sigur ca intre unu/una sanatos si una/unu care a stat la psihiatrie, s-ar alege pe cineva sanatos si e dat la o parte cel cu probleme, asta ai dreptate, dar asta nu doar la noi, peste tot in lume e asa.
Si la femei si la barbati.
Dar eu zic daca iese in cale unu sau una care atrage destul si a stat la psihiatrie dar nu deranjeaza cu problemele lui.
Fara sa aiba de ales in acel moment intre unul/una cu probleme sau unul/una fara probleme dar care sa atraga la fel de mult.
In general oamenii sanatosi se cam feresc sa se cupleze cu oameni care au avut probleme psihice, fie barbat fie femeie, nu e vb doar de barbati aici.
Ptr ca le e frica ca problema aceluia cu probleme, le va face lor probleme, si mai bine evita pentru ca au de ales printre sanatosi.
Pai da, pentru atata adica sex si distractie se accepta si asa cu probleme, dar nu sa faca familie cu acea persoana, fie ca e femeie fie ca e barbat.
Pai de ce sa faca cine sanatos fam cu cineva cu probleme? Ce, n-are de ales intre atatia sanatosi si sanatoase cu care sa faca fam?! Nu are absolut nici o treaba ca e femeie sau barbat.
Ti se pare tie ce femeile-s mai acceptate pentru ca barbatii vor sa le f si apoi le arunca la gunoi de fapt.
Sau le accepta pana afla ce si cum, adica pana sa afle ca are probleme acea femeie.
Bărbații au forța fizica, de o "nebuna" te mai poți apară fiindcă ești mai puternic, de un "nebun" unei fete ii va fi mai frica fiindcă nu se poate apara fizic. Asta în primul rand, sunt diferite lucrurile astea fiindcă bărbații sunt mai violenți comparativ cu femeile. Dacă te uiți la știri o sa auzi mult mai des de bărbați care și au omorât fostele neveste sau fostele iubite din gelozie decat invers, deci exista o frica pe care o au fetele nu ca sunt fitoase și cumva e pe buna dreptate. Dar pe de alta parte exagerezi, cum ai spus și tu o fata frumoasa e acceptata chiar dacă are niște probleme psihice, ea de fapt e acceptata pentru ca e frumoasa dar nici ea nu e acceptata de toți, sunt destui care se vor feri de ea dacă afla aceste aspecte. Cat despre celelalte păreri ale tale, vezi problema greșit, în viata asta contează atracția dintre oameni, o fata va fi cu un băiat de care se simte atrasa, e valabil și invers. Dacă băieții nu sunt toți la fel de plăcuți prin comportament va câștiga acela care e mai sociabil și mai interesant, voi în schimb va uitați la aspect și puneți mai mult accent pe sex, fetele mai fac și altfel de selecții. Dar când se simt atrase de un băiat nu mai exista fițe cum spui tu.
Și frustrarea ta de la ani lumina. Chiar nu ma interesează părerea ta, ai probleme serioase dacă tu consideri ca sunt misogin, e pura realitate. Pune-te la somn, e cam târziu pentru tine.
Ești un copil, nu esti umblată în lume. Acum 2 zile la mine în oraș tocmai s-a întâmplat. acest lucru, și cam se știa cu ce se confrunta aia, o acceptat-o asa. Dar uite ca pe fata au internato la Psihiatrie
Nu stiu in ce oras sau comuna desprinsa de societate traiesti, dar stiu ca scenariile pe care le-ai enumerat tu sunt de film.
Oricum degeaba incerc sa iti explic ca scenariile enumerate de tine nu se intampla pentru ca tu nu esti in cautare de opinii, ci in cautare de validare.
Asa ca da, ai dreptate.
Scenariile enumerate de tine se intampla zilnic. Femeile sunt prea avantajate.
Ti-am dat ce iti doresti. Cineva te valideaza
Tu oricum nu ști sa ai o opinie, nici par la puta nu ai și vrei sa aperi patria
În Timișoara, nu sunt de prin locurile vizitate de tine ce opinie dacă acum 2 zile s-a întâmplat asta!? Tu, mai ieși din pestera, apoi poți sa ai o opinie, eu am am zis realitatea, și se știa ca aia are probleme. Din gelozie la înjunghiat pe iubitul ei, scenariile sunt in capuletul tău copile
Uite dovada
https://www.google.com/......https?/url
Dai răspunsuri superficiale și eronate, se vede ca ești un copil care nu prea iese din casa.
Eu te rog sa ma eviți, și sa nu îmi mai răspunzi la întrebări, nu am nevoie de persoane ignorante sa îmi răspundă:)
Fetele si femeile reprezinta sexul frumos si sunt percepute a fi gingase, firave si sensibile.
Baietii si barbatii reprezinta sexul tare si sunt perceputi a fi sexul tare, puternici, virili si ca trebuie sa se comporte asa oriunde, chiar si intr-un spital de psihiatrie.
Gingasa cum a fost aia ce o folosit cuțitul am înțeles ideea, tu mereu dai răspunsuri bune rosalia, de aia te iubesc
E putina dificil raspunsul la intrebarea ta deoarece situatiile sunt unice.
Poate ca unele fete sunt placute doar pentru ca arata bine dar acolo nu e vina fetei ci a baiatului deoarece vrea o fata/femeie pentru sex sau imagine.
In cazul ca se ajunge la spitalizare trebuie sa stii cazul si de ce s-a ajuns acolo deoarece mai sunt lucruri gresite in ambele cazuri(e opinia mea).
Din experienta mea personala baietii/barbatii cand ies mult mai schimbati decat femeile la nivel emotional.
In acelasi timp o femeie socializeaza mai usor decat un barbat/baiat si uneori nu isi poate face un grup de prieteni daca nu a avut inainte.
Nu stiu daca un sex are mai mult avantaj decat celalalt dar ce stiu ca stigmatizarea se afla in spcietate si o vedem la tot pasul. Datorita cazurilor ridicate in randul barbatilor cred ca uneori oamenii din jur vad diferit situatiile.
Nu,eu doar în contextul asta am zis, nu într-unul universal. Da, asa e cu stigmatizarea.
Băieții ies de acolo mult mai schimbat emoționali decât fetele? De ce?
Deoarece nu incearca sa proceseze sau sa accepte situatiile in care sunt. Uneori chiar nu accepta ajutorul ci doar accepta medicamentatia, cauta vinovati si nu solutii
Da,ai punctat bine. Dar nu toate fetele își revin de acolo, depinde de la caz la caz, de Diagnostic, etc.
E vorba ca oamenii astia care arată bine in anii tinereții au parte de multă distracție și popularitate in schimb cei inteligenti sunt batjocoriti adesea. Fetele populare ajung mame foarte tinere ca sa nu spun adolescente și băieții ajung in închisoare sau vai de capul lor. Cei care au fost marginalizați in școala ajung oameni cu bani care primesc respect. Se învârte roata
Ciudata457984 întreabă: