| lumy4u a întrebat:

De ce o operatie de apendicita costa 1700 lei avand in vedere ca este cea mai simpla operatie?( sau cel putin asa cred)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

De tampiti ce sant medicii care iau spaga, oricum ii ia naiba pentru ceea ce fac. Incearca sa iti faci un viitor la straini si totul va fi mai bine.

| lumy4u explică (pentru mgtow):

De fapt, e vorba de spitalele private, unde pretul standard e de 1700 de lei sau chiar mai mult...cu spaga cred ca ajunge sa fie SI mai scump, si ai dreptate, nu mai exista doctori buni, cel putin nu in Romania, eu una nu am intalnit pana acum

| mgtow a răspuns (pentru lumy4u):

Eu daca ar trebui sa ma operez in tara mai degraba as prefera sa mor decat sa platesc un mizerabil incompetent care iti vorbeste urat in orice moment si face malpraxis. Cel putin unde ma aflu eu e gratuit sistemul sanitar dar intarzie mult pana la operatie... eu astept sa ma operez de hernie inghinala tu ai problema cu apendicita?

| lumy4u explică (pentru mgtow):

Nu stiu daca am probleme,ma cam doare, si de aia am cautat pe net sa vad in caz de operatie cat m-ar costa la un spital privat, ca eu in viata mea nu m-as duce intr-un jeg de spital de stat cum sunt la noi, si am ramas efectiv socata de pretul exorbitant care nu isi are rostul avand in vedere ca e o operatie asa simpla, adica macar 500 de lei mai zic, dar 1700? prea mult

| DimLight a răspuns (pentru lumy4u):

Atunci du-te la stat tot dai 1000 laughing

| lumy4u explică (pentru DimLight):

La stat daca te duci cu o boala, te intorci acasa cu 5 boli, sau nu te mai intorci deloc laughing))

10 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Totusi este o operatie, nu mergi sa-ti schimbi cauciucurile de la masina...

| DimLight a răspuns:

Pai si ce alta operatie mai complicata stii ca are un cost mai mare?!

| lumy4u explică (pentru DimLight):

Operatie pentru ochi, o vecina de-a mea si-a facut si a platit 1500 lei pentru fiecare ochi, deci 3000 de lei.dar asta e grav, deci merita banii

| GabrielaIoana a răspuns:

Pentru ca asta e romania.Astia din spitale sunt in stare sa te lase sa mori daca nai cati bani vor ei ca sa le mearga bine.