| MrsBrunetzyka a întrebat:

De ce oamenii au o desconsideratie pentru oamenii mai grasi [planuti, supraponderali, obezi]? Ca pana la urma si ei tot oameni sunt! Mergeam pe strada. si in fata mea era o persoana mai plinuta. si a strigat cineva la acea pers. : iauit`o si p`aia grasa! de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Pentru că persoana aceea și multe altele care fac un astfel de gest urât sunt needucate,prost crescute, din neamul câinilor.
Acești oameni nu înțeleg că în zilele noastre ești gras din cauza alimentelor care sunt acum produse, din cauza unor boli.
Cei care procedează în acest fel înseamnă că nu au cei șapte ani de acasă și sunt cu adevărat proști.
Să ne punem în locul persoanei plinuțe din fața ta.Cum s-a simțit auzind un astfel de lucru? Cred că s-a simțit penibil,vrând să intre în pământ de rușine.
Persoanele astea sunt false,netrecute prin viață.
Este problema fiecăruia ce greutate are, ce probleme de sănătate are. Dacă râzi de ei, nu rezolvi nimic.

Numai bine!

| whatevernvm a răspuns:

Pentru ca sunt asemenea cainilorhappy

| morningstar a răspuns:

Depinde mult de cultura. La noi, in Romania se intampla deseori sa fii respins de un grup doar pentru ca nu prezinti talia ideala, etc.
In alte tari astfel de discriminari la locul de munca de exemplu sunt penalizate daca se fac reclamatii. Cred ca e timpul sa realizam ca nu astfel de lucruri sunt primordiale, ci starea de spirit, caracterul si alte valori ale oamenilor.

| Pixel2009 a răspuns:

Stii, tot timpul cand se intampla chestii de genul asta ma gandesc ca persoanele care rad de ceilalti sau care ii barfesc nu sunt multumiti de ei si facand misto de cei din jurul lor uita pentru cateva momente de defectele lor. Nu poti oprii lumea sa vorbeasca, dar poti sa ignori unele persoane.

| KingJulien a răspuns:

Pai oamenilor le plac ciudateniile,iar cand vad ceva diferit, cum ar fi o plinuta/un plinut le place sa=si bata joc (mai pe intelesul tau,, ROMANIA,,)

| Gini a răspuns:

Pentru ca nu au cei 7 ani de acasa. Nu sunt normali, pentru ca unele persoane pot suferi de o boala, si nu pot slabi. Si alti fac misto. Persoane de acest gen trebuiesc ignorate.

| Muflă a răspuns:

Nu ar trebui să conteze chestia asta atâta timp cât omu' e ok ca persoană, dar unii... graşi (nu mă refer la ăia care sunt aşa pentru că au probleme de sănătate) pot fi priviţi ca persoane slabe de caracter pentru că n-au voinţa să "dea jos". La urma urmei e vina lor c-au ajuns aşa, right?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Muflă):

Nu chiar, cunosc persoana care avea patratele mai mult cuburi iesite 3 cm in afara, mereu radea de persoanele grase le jignea pe strada facea genul de glume,, asta daca mai baga o bucata de sunca in ea face puff'' sau,, daca il intep pe asta in burta crezi ca se sparge?''si a avut un accident de masina a suferit de o boala cerebrala si s-a ingrasat foarte mult, a pus o burta de nici nu poate sa o cuprinda cu ambele maini, ca nu il mai recunosc. Fara sa manance altceva decat manca pana acum.Deci in concluzie niciodata sa nu razi de un om ca e cumva ca poti ajunge ca el oricand.

| Muflă a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ai spus tu intră la probleme de sănătate, deci n-are cine ştie ce relevanţă. Şi-n plus, n-am spus niciodată că e ok să faci mişto de ei.

| Seby484 a răspuns:

Buna brunetzyka... oamenii sunt redusi mintal pe romaneste PROSTI si. daca celalalte persoane nu arata la fel ca ei.de ex: au un handicap.o mana/picior lipsa, cred ca ei sunt peste ei.adica se cred mai puternici. daca ma intelegi...asa e omu de cand a fost adus pe Pamant.prost

| helenwolf a răspuns:

De ce? simplu: judeca dupa aparente. si acei oameni mai plinuti nu sunt la fel de "cool" ca cei care comenteazastraight face ceea ce mie mi se pare o prostie, dar la ce sa te astepti in Romania asta draga unde exista cate o groapa pe strazi pentru fiecare prost din tara?big grin
foarte bine pentru afirmatia ta: si ei tot oameni sunthappy dar cei care comenteaza si judeca dupa aparente oare sunt oameni? au suflet?

| dixi9516 a răspuns:

Pentru ca nu au cei 7 ani de acasa!
ei nu stiu ca acei oameni mai plinuti nu sunt asa pentru ca ei au vrut, ci pentru faptul ca sunt bolnavi...tot oameni sunt si ei...si pentru un caine ai consideratie cand e bolnav mai ales pentru un om

| Sweet00Alice a răspuns:

Nu toti oamenii sunt asa. Dar unii sunt mai...rai si habar n-au cum se simt acele persoane.Asa ca fac haz. Nu sunt una dintre ele, dar le inteleg sad Nici mie nu mi-ar placea sa rada cineva de conditia mea fizica sad

| INeedOSIRIS a răspuns:

Buna, ei cred ca sunt mai interesantii.Eii nu se vad pe ei dar vad pe alti. De ce in Romania trebuie sa ne batem joc de alti oamenii, fiecare cu problemele lui.

| Thhe a răspuns:

Acum sunt toti baietii sunt numai dupa fete slabe! Eu nu sunt asa slaba, sunt normala.Si eu am vazut pe strada baietii care strigau dupa persoane mai grasute si in gandul meu imi parea rau de acea persoana pentru ca nu este frumos sa razi de cineva.Eu consider ca persoanele care fac asa ceva nu au ce 7 ani de acasa! Te Pup:*!