Ti-ai facut un program sa dormi mereu, incearca sa faci altceva decat sa dormi, iti va fi greu la inceput dar vei reusi cu siguranta
Ma straduiesc. De aceea si stau pe TPU uneori. Decat sa ma las biruita de somn ori motaiala.
Nu. Dorm suficient, altfel nu mai intrebam, nu mi s-ar fi parut in neregula. Acum mi-e somn de pic.
Poate si din cauza timpului de afara sau asa esti tu de felul tau, mai bea o cafea dimineata...
Beau multa cafea. Prea multa. De placere.Adica trebuia sa fie de placere, dar cafelele mele sunt cam ieftine si vechi.
Cand e presiunea atmosferica mica e de groaza. Parca nici nu vad bine. Ma deranjeaza lipsa de lumina.Si mi-se inchid ochii si ma ia un somn, bine ca nu sofez.
Poate ar trebui sa consulti un medic
Eu nu mai am incredere in capacitatea medicilor de a pune un diagnostic sau in capacitatea mea sa gasesc medicul, acul in carul cu fan si sa nu vrea si pe mama si pe tata. Am copil mic, nu stiu daca stii ca asemenea specimen se mai imbolnaveste. Asa ca ma intalnesc cu multi altii care cauta ace in carul cu fan. Sa vezi ce stari psihice au si toti sunt obositi de alergatura, du-te, vino, tratamente dupa metoda aia din ochi si dupa ureche, inutile, replici nu are nimic, vino iar, tra la la la.
Da,cam asa e.
Normal dorm. Ca si gainile aproape.
Somnoroasa. Nu m-am nascut asa. Nu era felul meu de a fi. Din contra eram foarte activa. Daca ma puneai sa dorm, cand eram mica, adormeam greu, chinuitor, dar pe urma nu mai puteai sa ma trezesti cu una cu doua. Le dormeam.
Atentie! Somnolenta e de multe ori un semn de boala, ai face bine sa iti anunti medicul de ceea ce ti se intampla!
Simplu. Este astenia de primavara care ne da niste stari in general proaste, cum este si cazut tau, acela cu somnul. Pentru a combate astenia incearca un stil de viata mai sanatos, si incearca sa iti programezi timpul in asa fel incat sa te odihnesti destul Sper ca te-am ajutat
Pai asa mi-a fost si tot anul trecut. Anemie zici? Astenie inseamna oboseala, nu? Cred ca oboseala asta e asociata cu momentele cand imi da tarcoale o deprimare pe care o gonesc. Am iesit din ea demult, dar uneori da sa se intoarca. Alteori ma simt asa bine ca mi se face si somn, ca la bebelusi.
Da, aceasta stare se repeta in fiecare an, datorita faptului ca pe parcursul iernii ai mancat nesanatos si greu, si de aceea celulele din corpul tau vor sa ai mereu o stare in care te afli tu.
Adica sunt suparate pe creier?
Este posibil si sa dormi prea mult, nu doar prea putin. deoarece daca te trezesti la o ora tarzie esti somnoros toata ziua, asa mi se intampla mie.
madahgtt întreabă:
anoooonimm77 întreabă: