Pff...oameni care fac glume rpoaste pe seama altora sunt multi, asa e omul.Ei nu se gandesc cum le-ar sta in pielea ta, se vad perfecti.Nu cred ca exista o explicatie pentru intrebarea :"de ce rad oamenii de persoanele grase?".Din rautate cred, din inconstienta.De parte opusa, sa stii ca se rade si de persoanele f slabe, cele anorexice.A fi supraponderal si a fi anorexic inseamna a avea o problema de sanatate si un om normal la cap nu ar rade de cineva cu o problema de sanatate.Nu baga in seama, arata-le cu nu iti pasa si nu esti afectata de glumele lor. Uite, din ce vad eu ca ai scris cred ca esti o persoana ambitioasa si asa si trebuie. Tine-o tot asa si vor vedea toti cei care rad de tine acum ca esti mai buna decat ei daca ai ambitie si le-o demonstrezi.Este greu intr-adevar, totul se face prin fapte, dar cu perseverenta vei ajunge la greutatea pe care ti-o doresti tu.Si oricum stai linistita ca nu esti f grasa.Eu am o prietena si o colega totodata care, de cand o cunosc eu, a avut probleme cu greutatea si a cantarit cu 7-8 kg mai mult decat era necesar si este si destul de mica de inaltime si totusi asta nu a impiedicat-o sa aiba prieteni si sa se imbrace cum a dorit.Niciodata nu i-a fost rusine de felul cum a aratat, toti colegii se poarta frumos cu ea si nu i-au reprosat niciodata nimic legat de greutate, ca chiar uneori ea singura isi reproseaza iar noi o incurajam.In concluzie, nu conteaza neaparat aspetul fizic daca ai o frumuseste interioara, un caracter de invidiat
Bună!
Pentru că trăim în România şi aici sunt puţini oameni cu bun simţ. În alte tări nu o să vezi aşa persoane, toţi îşi văd de treaba lor, nu de înfăţişarea celorlalţi. Revenind la problema ta, acum e la modă să fii slabă. Încearcă să mai elimini şi acele 7 kg şi te vei simţi bine în pielea ta. Acum că a venit vara poţi scăpa uşor de greutatea în plus.
Pa-pa!