| Justmeandmysmile a întrebat:

De ce persoanele supraponderale sunt mereu batjocorite? Si eu sunt supraponderala si uneori rade cineva de mine, mai ales baietii.Am slabit 5 kg (asta pentru ca am pus 1kg in plus in week-end) si mai am vreo 7 pana la greutatea ideala 55 la o inaltime de 1.61 dar e greu...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andr3 a răspuns:

Pff...oameni care fac glume rpoaste pe seama altora sunt multi, asa e omul.Ei nu se gandesc cum le-ar sta in pielea ta, se vad perfecti.Nu cred ca exista o explicatie pentru intrebarea :"de ce rad oamenii de persoanele grase?".Din rautate cred, din inconstienta.De parte opusa, sa stii ca se rade si de persoanele f slabe, cele anorexice.A fi supraponderal si a fi anorexic inseamna a avea o problema de sanatate si un om normal la cap nu ar rade de cineva cu o problema de sanatate.Nu baga in seama, arata-le cu nu iti pasa si nu esti afectata de glumele lor. Uite, din ce vad eu ca ai scris cred ca esti o persoana ambitioasa si asa si trebuie. Tine-o tot asa si vor vedea toti cei care rad de tine acum ca esti mai buna decat ei daca ai ambitie si le-o demonstrezi.Este greu intr-adevar, totul se face prin fapte, dar cu perseverenta vei ajunge la greutatea pe care ti-o doresti tu.Si oricum stai linistita ca nu esti f grasawinking.Eu am o prietena si o colega totodata care, de cand o cunosc eu, a avut probleme cu greutatea si a cantarit cu 7-8 kg mai mult decat era necesar si este si destul de mica de inaltime si totusi asta nu a impiedicat-o sa aiba prieteni si sa se imbrace cum a dorit.Niciodata nu i-a fost rusine de felul cum a aratat, toti colegii se poarta frumos cu ea si nu i-au reprosat niciodata nimic legat de greutate, ca chiar uneori ea singura isi reproseaza iar noi o incurajam.In concluzie, nu conteaza neaparat aspetul fizic daca ai o frumuseste interioara, un caracter de invidiatwinking

2 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Pentru că trăim în România şi aici sunt puţini oameni cu bun simţ. În alte tări nu o să vezi aşa persoane, toţi îşi văd de treaba lor, nu de înfăţişarea celorlalţi. Revenind la problema ta, acum e la modă să fii slabă. Încearcă să mai elimini şi acele 7 kg şi te vei simţi bine în pielea ta. Acum că a venit vara poţi scăpa uşor de greutatea în plus.
Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!happy

1.Nu ii baga in seama, nu ai asa mult de slabit, si cand ei vor avea o problema, poti rade si tu de eismug
2.Pentru ca ei nu stiu cum ar fi in locul tau..adica,nu cred ca se poate explica, nu se gandesc ca si ei pot avea probleme de sanatate etc.
Bafta la slabit:*