Sunt mulţi medici indiferenţi, care îşi urmăresc doar propriile interese şi pentru care oamenii, ce tot vin la ei, au devenit o rutină chinuitoare, dar există şi excepţii. Şi, bineînţeles, nu e ok să fie aşa, că nu le-a pus nimeni pistolul la tâmplă ca să-şi aleagă această meserie, îndeajuns răsplătită financiar în multe cazuri. Dar totodată le înţeleg pe undeva scârba faţă de pacienţi, căci majoritatea celor care ajung prin spitale şi se vaită şi-au făcut-o cu mâna lor (de ignoranţi, egoişti şi lacomi ce sunt - nu că medicii, care sunt puşi să îi trateze, sunt foarte diferiţi).
Oricum, cunosc cel puţin o doctoriţă, care sparge tiparul şi se poartă ca o zeiţă, tratându-te impecabil, mai bine decât te-ai aştepta (şi ai merita) vreodată...deci se poate!
In primul rand nu toti care lucreaza in sistemul sanitar iau bani, tot noi i-am invatat sa le dam,:'Daca le dam se comporta mai bine''. Fiecare cadru medical este platit pentru oferirea de servicii medicale dar daca vede ca pacientul insista pana la urma ea, asa ca nu va mai plangeti ca medicii sunt spagari, tot noi i-am invatat si tot noi ar trebui sa ii dezvatam.
Asa e in Romania. Tara lui papura voua.Cand dai esti bun cand nu mai dai esti luat de prost.Asa e si cu unii doctori(nu generalizez). sunt si doctori care nu asteapta spaga.Doctorii aia de care spui tu vor bani deoarece sunt lacomi si cred ca isi strang bani pentru. excursii.
Se comporta asa pentru ca si oamenii i-au invatat asa, la inceput nu stia niciun doctor ce e aia spaga si nu asteptau bani de la oameni, apoi au inceput unii cu bani sa puna plicurile in buzunar si ei au vazut ca se poate si nu ii intreaba nimeni de asta si acum cer la toata lumea pentru ca isi dau seama ca esti la mana lor si esti dispus sa dai. Asta nu se va termina pana cand nu se interzice asta clar de sus si pana cand oamenii isi vor da seama ca au si ei niste drepturi in spitale si nu vor mai da banii asa fara rost.