Ai facut un puseu de tensiune, mergi la oftalmolog si iti da niste picaturi pentru scaderea tensiunii oculare e bine ca se intampla asa si nu s-a spart in alta parte de exemplu in cap si ai fi facut accodent vascular. Verificati tensiunea in general. si vasele de sange, colesterol. sanatate
Am fost plecat in tara si am condus mult si ziua si noaptea, am dormit putin si la un moment dat intr-o seara cand conduceam, la un popas un prieten mi-a zis ca am o pata in ochi, am aflat ca s-a spart un vas de sange. Avand trecere prin Bucuresti, am oprit la Spitalul de Oftalmologie unde m-au consultat medicii si mi-au zis ca nu-i nimic grav. Mi-au prescris o reteta si timp de o saptamana i-au acest medicament numit Tarsin 3 pe zi. Sper sa se retraga pata de sange.Multa sanatate tuturor!
Astazi m-am trezit cu vas de sange spart in ochi, am verificat tensiunea arteriala 120/80.
Asa ca ipoteza cu puseul de T. A. cade, niciodata nu am avut mai mare de 140/90.
Vasele de sange se sparg in ochi la ridicarea de greutati, stranut, tuse excesiva(pentru a evita se inchid ochii).
Sanatate-FLORIN
Bianca292006 întreabă: