| TheWalker11 a întrebat:

De ce se spune ca Pepsi e mai "sanatos" daca se poate spune asa, decat Cola?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fiindca e mai "Pepsi" decat "Coca" big grin

| Bondarel99 a răspuns:

Coca cola 1L: 27 g zahar
Pepsi 0, 5L: 28, 4 g zahar
Deci e invers laughing
Oricum aceste bauturi nu sunt bune deloc, dar un pahar din cand in cand nu face nimic...

| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Este eronat informat!
Atat PepsiCola cat si Coca Cola contin aceeasi cantitate de COLA (ingredientul principal din compozitia lor) si extrem de mult zahar.

| Dalmore a răspuns:

Se crede ca este mai putin daunator din cauza ca are mai putin zahar, dar eu ma agit mai tare de la Pepsi decat de la Cola. Imi tremura efectiv inima laughing.

| slayer09 a răspuns:

Din cate stiu eu Pepsi contine mai putin zahar si cofeina, si poate din cauza asta Pepsi e mai sanatos decat Cola.

| Doja a răspuns:

Pepsi normal (nu twist) foloseste zahar in loc de fructoza de porumb. Zaharul este mai ok decat fructoza, dar tot daunator e.

uita-te pe eticheta la informatiile nutritionale. Daca vezi fructoza, fugi.

| idontgiveafuck2344 a răspuns:

Cancer curat ambele.

| Mrfear a răspuns:

Se spune pur si simplu.Probabil ca nici nu au citit etichetele ci doar trag concluzia...eu am observat ca e cam invers, dar nu e diferenta mare in cele doua.In schimb, mai bine bei cola normal decat cola zero.Dar toate sunt nesanatoase.

Întrebări similare