anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce simt ca imi ard ochii uneori, seara cand ii inchid la culcare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Poate ca esti prea obosita si eu patesc la fel dar numai atunci cind sint prea obosita.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Oboseala este devinawinkingIncearca sa te odihnesti mai mult si nu o sa mai patesti asta.happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate stai pre amulte ore concentrata la monitor sau pe un obiect mic (cosi sau ceva in genul asta). Oricum, ar trebui sa mergi la un oftalmolog, e posibil sa ai nevoie de ochelari.

| selef a răspuns:

Ori sudezi electric ori stai mult cu ochi in monitor.

| machupicchu a răspuns:

Senzatia ca iti arde ochii seara poate fi un semn de oboseala, dar poate fi si din alte cauze. Medicul oftalmolog poate stabili cu exactitate...

| ellene a răspuns:

Esti obosita sau te-ai uitat prea mult la tv in timpul zilei... ori ai citit/scris la o lumina obositoare...cred

| elisa_2627 a răspuns:

Intr-o prima faza poate din cauza oboselii, cititului sau statul prea mult la calculator. Poti pune o compresa cu apa rece pe pleoape sau faci o infuzie cu petale de trandafir si pui comprese reci cu aceasta infuzie.
daca durerea persista IA LEGATURA IMEDIAT CU MEDICUL OFTAMOLOG.