| VisSs a întrebat:

De ce site-ul asta e plin de obsedate de 12 ani care se chinuie sa slabeasca?laughingNici macar nu sunt obeze ca daca ar fi as zice.na.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GoldDust a răspuns:

Pentru ca traim intr-o societate cretina, in care daca nu indeplinesti anumite standarde, nu esti normal. Iar un copil de 12 ani nu stie sa faca diferenta intre ce este bine si ce e rau, pentru ca nu le permite educatia pe care o au.

14 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

Site-ul asta nu este plin de obsedate de 12 ani care se chinuie sa slabeasca, daca ar fi plin, as da numai peste din astea, deci nu prea are sens. Obsedate? Vor sa arate cat mai bine, au grija de ele! Daca au 12 ani? Le-ai intrebat pe fiecare in parte? happy Nu generalizati, ca nici voua nu v-ar conveni. :p
Se chinuie sa slabeasca? Ai ceva impotriva?! Daca nu fac asta, e de rau, ca nu va convin ochilor vostri, aia fitosi, iar daca fac asta, le numiti "obsedate de 12 ani". Imatur...
De unde stii ca nu-s obeze, poate intr-adevar au probleme de sanatate, nu ca altii, sa stea pe TPU. si sa intrebe... nu mai spun ce, te-ai supara. big grin Daca nu se pun intrebari aiurea pe tema asta, e ok, nu o sa dau exemple.
Si in plus, de ce te intereseaza? Mie putin mi-ar pasa. Sper ca te-am lamurit.

| Dianné a răspuns:

VisSs, pe TPU. nu pot sa tac, doar sa ma opresc din tastat, dar nu iti voi indeplini "dorinta", mi-am expus opinia, respectiv raspunsul, iti convine, ok, nu, la revedere. happy

| Ramonaaaa a răspuns:

Da` de unde stii tu ca nu sunt obeze raised eyebrows?

| BubuLina999 a răspuns:

Mie mi.ar fi rusine sa critic atitudinea unui om.nu.i asa VisSs?

sa va zic un singur lucru. niciodata nu poti sa stii ce este in sufletul si in mintea unui om, sau cum percepe el lucrurile. nu ai de unde sa stii adevaratele motive pentru care ei cer sfaturi. de unde sti tu ca acele fete au 12 ani?

fiecare om are dreputul sa isi ia viata in maini, sa fie raspunzator de actele pe care le produce, de vocabularul pe care.l abordeaza de tot ceea ce face.

poate ca acele fete nu sunt obsedate, sunt complexate, sunt rusinate de aspectul lor, poate nu se simt bine in pielea lor si vor sa.si creeze confort in propriul corp. nu e nimic rau in asta. este doar o dorinta care sa.l ajute pe acel om sa se regaseasca.

poate ca acea persoana doreste sa fie ''normala'', sa fie acceptata in jurul ei, sa nu fie marginalizata de oamenii din jur care critica aspectul fizic cu atata duritate. poate ca doreste sa respecte acele '' norme'' ale societatii, pe care noi oamenii superficiali si fitosi le.am creat.

poate ca se chinuie sa slabeasca pentru sanatate..sau pentru multe alte lucruri pe care tu nu le intelegi din moment ce ti.ai dat in acest mod cu parerea despre acele '' obsedate'' care vor sa slabeasca. poate acele persoane au motive adevarate pentru care viata li se va schimba.

fiecare e raspunzator pentru viata sa. normal ca atunci cand cineva decide sa faca o schimbare este constient si de riscuri dar si de ce implica acea schimbare ...asa ca lasa lumea sa cum este pentru ca nu o poti schimba de una singura. si eu am o gramadaaaaa de lucruri care nu.mi convin la aceascta lumea dar nu pot sa le schimb.

acele copile de 12 ani o sa invete din greselile lor si ocricat de mic ai fi simti tu ceva acolo in legatura cu ce este bine pentru tine.
sper ca opinia mea nu te.a deranjat dar asa e adevarul. pentru ca mai devreme sau mai tarziu, lumea se va trezi la realitate si nu va mai fi asa superficiala.

| TeoooStefan a răspuns:

Au idei preconcepute despre ele si/sau corpul lor!

| EllaEllii a răspuns:

Pai de unde sti tu daca au 12 ani sau sunt obeze, le-ai intrebat cati ani au, etc.
Nu cred ca este problema ta.Lasa-le in pace si gata.

| MâţaD a răspuns:

In perioada adolescentei undele fete se ingrasa, pentru ca intervin schimbarile.pur si simplu sunt interesate de cum pot fi cat de cat slabehappy

| CoffeeTIME a răspuns:

Nu stiu da nu pot sa faca minuni adica intr-o saptamana sa slabeasca 10 kg laughing

| VisSs explică:

@Ramona: Cat de grase poa' sa fie la 39 de kg sau chiar mai putin?

| VisSs explică:

@Dianné: Ba e plin.Ca nu stai tu prea mult si nu ai observat e altceva.Tu ai arata bine batz?straight faceHai sa fim seriosi cat de slabe vor sa fie? Astea au probleme grave da nu de sanatate te asigur.winking Nu sunt obeze pentru ca specificaca au 12 ani si mai putin de 40 de kg.laughingImatur? rolling on the floor Pe mine nu ma doare daca au 20 de kg sau 50, dar nici tu si nici ele nu'si dau seama ca sunt in crestere si e normal sa se ingrase si sa se inalte etc.Se chinuie acum si o sa ajunga anorexice, bulimice etc. Si cine va fi imatura? Eu nu.
Ma rog... tu sa taci!

| VisSs explică:

@Dianné: La revedere!

| VisSs explică:

PENTRU CA SPECIFICA VARSTA! Ba da voi sunteti batuti in cap! Chiar nu intelegeti ideea ...asa ca taceti naibii!laughing

| VisSs explică:

@laryssutzadlc: Vai tu intelectualo!kiss JET!

| Nonickname_2597 a răspuns:

Eextraordinar.da care e problema ta? daca ai fi tu una din ele ar trebui sa.ti faci griji.da asa nu