| Caddyi a întrebat:

De ce te pot durea rinichii? Care sunt cauzele? Spuneti-mi si niste remedii! Dau funda celui mai rapid si mai bun raspuns!winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

De multe ori, durerile lombare provin de la coloana si sunt confundate cu durerile renale.

8 răspunsuri:
| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Poti avea o simpla infectie urnala sau pietre.
Cuzele sunt:
apa care o bei
mancaruri foarte iuti sau condimentate exagerat
igena personala si spalatul pe maini
caratul de bagaje foarte grele
Remedii:
apa plata
multe ceiauri
scoaterea din alimentatie a iaurturilor cu zmeura pentru ca au multi samburi si se depun acolo
apa cu sare in care sa-ti bagi picioarele
poti lua Urinal daca durerea persista.
Craciun fericit si insanatosire gravnica! :*

| Caddyi explică (pentru Latinmoon):

Ms, la fel! Nu eu am problema asta, ci o persoana foarte draga. Trebuie sa scoata din alimentatie " apa cu sare in care sa-si bage picioarele "? laughing)

| Latinmoon a răspuns (pentru Caddyi):

Da draga fierbi apa in care pui sare apoi iti ti picioarele acolo.

| Caddyi explică (pentru Latinmoon):

Citeste de 10 ori ce-am scris, poate asa iti dai seama de mica greseala. laughing

| Latinmoon a răspuns (pentru Caddyi):

Asta e.

| georgeta27 a răspuns:

Si eu am avut probleme cu rinichii.am mers la farmacie si am luat niste ceaiuri, mai exact ceai de matase de porumb si macese.si vreau sa spun ca a dat rezultate bune.

| LittleBugsBunny a răspuns:

Pai consumul exagerat de sare pot cauza asa numitele "pietre la rinichi"

| Popescu_Marco_Ionut_1994 a răspuns:

Rinichii te pot durea de la ''pastrarea'' urinei.Un remediu este sa golesti zilnic urina sau cumpara niste pastile de rinichi.