Nu gustul este de vina ci nivelul de nicotina.kentul este un tip de tigari pentru incepatori si pentru cei care vor sa traiasca mai mult in ciuda faptului ca fumeaza.si mai e si chestia de moda ca nu poti sa fumezi lm cand toti tovarasii tai fumeaza kent. oricum daca fumezi kent acum peste catva ani o sa ajungi sa fumezi si tigari mai tari gen lm, marlboro, whinchester etc
Nu fumeaza pentru ca sa fie cool, fumeaza pentru ca pentru ei nu este nici prea tare, nici prea slaba, o tigare moderata; L&M si alte genuri de tigari fumeaza batranii pentru ca la randul lor au fumat in tinerete niste tigari gen Kent si s-au saturat deoarece nu le mai "simteau" si le-au schimbat .
Kentul nu "se fumeaza singur" ca altele dar in rest e chiar nasol, e prea tare. Prefer slims.
Mosule'
Eu nu fumez mult
Iti zic din ce stiu eu
acu 2 ani trageam Pall mall mereu
acum... Pall mall imi vine sa vomit`
Insa trag More. Trag Lm, kent, viceroy si toate cele
Insa pall mall`u nu il suport sub nici un kip Nu stiu de ce
Mi se pare foarte tare ( stiu uni o sa spuneti ca e slab pall mal asta credeam si eu la inceput acu e tare nu stiu de ce)
o O
P. S Copii nu calcati iarba
Fumati-o!
Fumeaza Kent ca sa fie "cul", si batrani fumeaza L&M pentru ca e mai ieftin, eu spun sa nu fumam/fumezi deloc si va fi mai bine
Am 18 ani si ceva si din clasa a 9-a m-am apucat de fumat.{kent 8 sau 4}. parca nu poti sa te apuci acum sa schimbi tigarile.adica m-am obisnuit eu cu kentul desi si eu cand beau cate ceva trebuie sa fumez ceva mai tare {tot Kent dar lung}. si pe bune pall mall e super naspa. l&m e acceptabil. winston e bunicel.marlboro astea mai noi gold si white nu prea ma incanta.lucky strike fumez la pescuit iar de viceroy .more.si altele sa le lasam pentru astia mai batrani.