| Alex4322 a întrebat:

De ce toată lumea este mai înaltă că mine? Eu am 12 ani și 1.70, prietenul meu are 11 ani și 1.75, iubita mea are 14 ani și 1.88, am doi colegi foarte înalți, unul are 13 ani și 2 metri și altul are 12 ani și 1.90. La ce înălțime o sa ajung?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| teajutcudrag111 a răspuns:

Doamne...zici ca ai scris o problema de matematica. Ai abia 12 ani ...pana la 18 sigur mai cresti, plus ca esti chiar inalt pentru varsta ta. nu te mai compara cu restul si asteapta sa cresti

| Hyperion7 a răspuns (pentru teajutcudrag111):

Trage un ochi peste profilul lui, in special la anul de când este pe TPU, e ceva ineregula?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt absolut anormale înălțimile alea de le scrii tu acolo...1.9 la 12 ani. Wtf

| dullcat a răspuns:

Eu ma intreb cand vei ajunge la inaltimea de cont suspendat din cauza acestor intrebari.

| johnnny123 a răspuns:

Iar ai început să aberezi despre iubita ta imaginară de 1.88 și prietenii tăi giganți?

| Hyperion7 a răspuns:

Bro,revino-ti!happy
La înălțimea asta rămâi

| Alex4322 explică:

Am uitat sa mentionez ca mai am un prieten mic de 7 ani cu 1.43 inaltime. El creste si 8 cm pe an iar eu cresc doar 4.

| elenafitosica a răspuns (pentru Alex4322):

Și eu cresc minus 5 pe an

| Alex4322 explică:

Am uitat sa menționez că toți ceilalți au piciorul mai mare decât al meu:
Eu - 40
Prietenul de 11 ani și 4 luni - 44
Iubita - 43
Colegii: unul 46 și celălalt 47
Prietenul de 7 ani și 8 luni - 36

| painecuzahar a răspuns:

Nu v-ati masurat bine laughing

| THRUSTMASTER a răspuns:

Salut, conteaza foarte mult ce gene ai primit: fiind baiat uita-te la mama ta, cad e de inalta fata de alte femei? Practici vreun sport? Daca chiar vrei sa mai cresti, corpul uman creste pana la 18 ani deci mai ai timp si daca vrei sa "trisezi" apuca-te de baschet.

| elenafitosica a răspuns:

Da la ce Scoala de giganți ești? Și cât 1.20 ai înălțime?