| XatomisX a întrebat:

De ce toata lumea imi zice ca o sa chelesc daca ma port parul lung? nu inteleg ce legatura are? il am de 5 ani si nu sunt chel? intr-adevar pica ca e lung dar e normal eu stiu ca trebuie 100 sa pice pe zi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| sonyaandreea9292 a răspuns:

Buna, probabil ca zic in gluma, intr-adevar pica multe fire de par pe zi, dar creste iar, nu ai cum sa chelesti atat timp cat ai grija de elhappy

| scamutza a răspuns:

Nu o sa chelesti isi bat joc de tinehappy

| Own3r a răspuns:

Prostii.Cunosc un baiat care are parul lung de mult timp si nu are nimic...Doar inventii.Tu sa stai linistit ca nu iti cade parul.

| Hotmama12 a răspuns:

Toti barbatii chetesc mai devreme sau mai tarziu...ei doar incearca sa-ti spuna subtil sa te tunzi big grin

| e7d7n7 a răspuns:

De fapt adevărul e că "toată lumea" aia vrea să-ţi transmită faptul că ei vor ca tu să te tunzi, că-ţi stă ca dracu.

| dracu14 a răspuns:

Abureli,unchiul meu a avut parul lung 15 ani si n-a chelit, s-a tuns de bunavoie
de obicei cauza chelirii este stresul, bine si a chelirii si a impotentei...

| mona a răspuns:

Lumea incearca sa te convinga sa te tunzi probabil, de chelit nu vei chelii, e normal sa mai cada

| Lizzu a răspuns:

Nu are nici cea mai mica legatura, stai linistit laughing
Poate te mint asa persoanele carora nu le plac pletele tale laughing

Dont worry!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Barbatii trebuie sa aiba parul scurt, nu lung!
Multi barbati chelesc, dar asta trebuie sa fie ceva genetic.
Te pup!