Exista doua variante: nu cumpara prezervative de dimensiunea potrivita (pe prezervative este scris diametrul penisului pentru care sunt adecvate) sau nu stie sa le puna (in mod normal, trebuei sa exerseze cu 20-30 de prezervative inainte de primul contact sexual, ca sa se asigure ca le pune corect)
Buna brigaela, multumesc de raspuns crezi ca as putea fi insarcinata daca s-a rupt prezervativul dar el spune sigur ca nu a ejaculat in mine dar in ultima perioada imi simt sanii foarte tari si durerosi si simt ca imi creste burta, mentionez ca in aprilie am avut 2 contacte sexuale in care de ambele dati s-a rupt prezervativul si de ambele dati am luat pastila de a doua zi de frica dar ultima data luna trecuta mi-a fost frica sa mmai iau o data pastila stiind cat de nociva este, se poate ca de la aceea pastila care stiu ca e plina cu hormoni sa mi se fi intarit sanii?
Sigur ca ai putea fi insarcinata, iar pilula de a doua zi, daca o iei corect, recomandata de ginecolog, nu reduce riscul de sarcina decat cu maxim 75%. Pastila ed a doua zi se poate lua la interval de minim 6 luni, de preferat 8 luni, iar femeile destepte o iau o singura data in viata. Tu luand deja de doua ori pilula de a doua zi poti avea probleme serioase cu sanii, asa ca daca simti ceva neobisnuit trebuie urgent sa te vada ginecologul tau si chiar sa faci o ecografie mamara pentru a exclude aparitia unei tumori mamare.
Bună!
Asta se întâmplă deoarece NU le ştie folosi CORECT
Vezi alte detalii despre prezervativ în răspunsul pe care ţi l-am dat la întrebarea anterioară...
Toate cele bune.
Poate merg pe uscat si atunci normal ca se rup mai umezestele cu gura din cand in cand, parerea mea, la urma urmei e cauciuc
Poate ca nu ia marimea care trebuie sau nu stie sa le puna, nu trebuie sa se rupa daca le pune corect.
Cel mai probabil nu sunt puse chiar ok sau poate iubitul tau "are cu ce" si are nevoie de marimi mai mari.
Inainte sa ei pastila de 2 zi incerca sa intelegi ce este aia si ce naiba provoaca, aia se ia 1 la 6 luni!
luand 2 iti dai metabolismul peste cap, e si normal sa te doara sani si pai e posibil sa ai si probleme cu menstruatia!
si daca se rupe e pentru ca el nu stie sa-l foloseasca cum trebuie.
si nu mai lua prostia aia de pastila ca iti da tot organismul peste cap, si din cauza frici ca poti ramane insarcinata faci lucruri mai grave pentru organismul tau.
daca nu a terminat el treaba nu ai de ce sa iti faci griji plus ca ai luat 2 pastile sa curatat si ce nu trebuia acolo!