| Anesiss a întrebat:

De ce toti prietenii mei fug de mine si imi spun ca sunt o ciudata? Am avut ceva pe suflet si m-am descarcat la ei, dar acum ma considera nebuna si fug de mine.Chiar sunt nebuna pentru ca am avut niste probleme si merg la psihiatru, iar acum iau tratament pentru tulburari obsesiv-compulsive?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ღAngelღ a răspuns:

Salut! Nu esti ciudata, doar diferita. Uite niste sfaturi: 1) Incearca sa te impaci cu iei explicandule ca nu esti nebuna. 2) Daca nu te vor re- accepta in grup ar fi mai bine sa-ti faci alti prieteni si daca nu si-au schimbat parerea despre tine nu merita prietenia ta. Iti voi raspunde la a doua intrebare a ta. Nu esti nebuna pentru ca mergi la psihiatru sau ca iei tratamente. Ai avut doar niste traume in trecut iar acum incerci sa le tratezi si sa uiti de ele. Daca teasi cunoaste eu as mai vorbi cu tine si nu ti-as spune ca esti ciudata. Asa zisi tai " prieteni " cum le zici tu [ eu nu cred ca sunt dupa ce teau tratat astfel ], cred ca ei sunt ciudati si nebuni pentru ca nu pot trece peste un defect al unui prieten. Daca situatia se repeta sau iti re amintesti spuneti asta-n minte : "Nu sunt ciudata, sunt doar diferita!". Eu mi-a zic mereu pentru ca oamenii imi zic Emo si Satanista din cauza aspectului meu, stilul hainelor, machiajul si forma parului. Daca te ajuta cu ceva iti dau id-ul meu: draguta_ana31@yahoo.com
Bafta si nu uita oamenii care nu te accepta asa cum esti nu-ti merita prietenia si nu esti giudata sau nebuna, esti doar alt fel.happy Pa pa!:*:X

40 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ღAngelღ a răspuns:

Multumesc de funda :*:X

| Alessia_Alexandra_1992 a răspuns:

Hey, nu te considera nebuna, esti doar diferita fata de cei din jur. Ei fug pentru ca le este probabil rusine sa stea cu tine, dar si tu ar trebui sa ai mai multa grija cui te destainui, trebuie sa fie cineva de incredere nu oricu, pentru ca va incepe sa rada de tine. in primul rand sanatatea ta conteaza si dupa sa-ti faci grija de cei din jurul tau. Ai grija de tine si nu-ti mai fa atatea griji.

| ThinkOfMeWhenYouKissHer a răspuns:

Nu esti nebuna, ar trebui doar sa nu le spui chiar totul. singurele persoane in care poti avea incredere sunt fratii sau parintii(se includ si bff-urile cu vechime, caci daca sunteti prietene de 2 zile nu cred ca poti avea deplina incredere)si nu uita:nimeni nu trebuie sa aiba acces la informatiile tale personale.

| BlackCinnamon a răspuns:

Hei happy, nu cred ca o sa-ti convina ce auzi, dar asta e o metoda. de a scapa de prietenii falsi happy

| NoMusicNoLife25 a răspuns:

Aia nu se numesc prieteni, daca iti erau prieteni nu ar fi spus de tine ca esti nebuna sau ciudata.Nu este nimic rusinos ca te duci la psihiatru sau ca iei tratament, asta inseamna doar ca esti constienta de problemele tale si chiar iti doresti sa le rezolvi happy Nu lua in seama toate prostiile care le spun > tai.Incearca sa iti gasesti un hobby cum ar fi cititul sau desenatul sau colectionatul de chestiihee hee iti poti cumpara chiar un animalut de companie. sigur te va ajuta si el sa treci peste toate astea happy
Succes!

| Anesiss explică (pentru ღAngelღ):

Cu placere, meriti :*

| IamFantastic a răspuns:

Uneori e bine sa fi diferitwinking