anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce transpiri pe maini? de mica am porblema asta, in special vara trasnpir foarte mult,. sadcrying( va rog sa-mi spuneti ce-as putea face.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mystik a răspuns:

Transpiratia palmelor e un efect secundar al lipsei de calciu. Eu sufar de asa ceva si iau cate-odata injectii de gluconolactat de calciu si magneziu. Se gasesc la farmacii si-s ieftine. Se pot lua si pastile. Mentionez ca in analize nu imi iese lipsa de calciu sau de magneziu, si totusi am manifestarile ei. De cand iau calciu mainile nu imi mai transpira.
Alta cauza a transpirarii lor poate fi si pe baza nervoasa: persoanele mai sensibile, ce se streseaza usor. e o problema endocrina din cate am inteles, o "hiperhidroza". se pot face injectii cu toxina botulinica, aceasta ar fi cea mai eficienta, dar sunt scumpe si de scurta durate(intre 6 luni si un an). ca leacuri babesti, bicarbonatul e chiar f bun, nu are reactii adverse si nici nu costa mult happy

| DarkMusic a răspuns:

Mystik are dreptate, insa mai poate fi si o trasatura de familie o: