| Star5doll a întrebat:

De ce trebuie codul secret la www.webkinz.ro ca nu imi merge sa adopt ceva! PLZZ RASPUNDETI-MI URGENT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
44 răspunsuri:
| Blackwoman27 a răspuns:

Pai trebuie sa ai cod secret dar ti poti face si un cont de proba, nu merge sa adopti de cat caine sau pisica la cel de proba scuze dar nu prea am inteleg intrebarea...straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie pentru. ca sa nu intre alt cineva pe contul tau si sa nu iti schimbe parola si tu sa nu mai poti intra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti merge? ai animalut webkinz? nu e nimic daca nu ai animalut scrie uncod aiurea dar primul numar sa fie 9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-mi fac un pritrn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este si eu ma supar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa-ti faci un cont de proba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Codul secret este numai da ca ai un animal daca nu adopta unul da la centrul de adoptare si iti alegi ce vrei sa fie fata sau baiat caine sau pisica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu spun ca trebuie sa te duci unde scrie membru nou ca asa mi-am facut si eu si ascultatima dar mai bine e sa nu aruncati animalutu pentru ca cu el ati putut sa facetii codul asa sa facetii va spun eu asa am facut si eu si a mers pe bune nu mint eu si asa va putetii sa creati un cod caci pana acum multi oamenii au incercat pa pupici si adresa mea de mess este cristiana_emanuela pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un cod, dar nu imi merge nici mie! Imi pare rau ca nu te pot ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu ai un animalut Webkinz nu ai cum sa adopti altceva in afara de un catel sau o pisica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca vrei sa adopti un animalut fara un cod secret trebuie sa iti adopti unul pe cont de proba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai proasto eu am 17 webkinsi si am experienta trebuie sa intri la membru nou bre handicapa-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xt09LZ6yPOM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu ai scris corect codul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu sti, de ce se putea altceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi să ştii dacă vrei să ai alt webkinz înafara de caine ori pisică trebuie sa cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e eu sunt adina si nu imi merge ca nici nu am un anumalut webkinz si nu ma laSA E DE DOUA PARALE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu pentru ca si mie nu imi mergetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra la membru nou si fa-ti un ont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca de asta ca altfel si-ar face multi cont urgent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ppppp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma trebuie sa bagi codu pentru a intra in joc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa iti ei un animalut da ca vrei sa adopti ceva dar poti sa iti faci un cont de proba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustu deastea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intai iti spun ca si eu am avut un webkinz doar ca dupa ceva timp mi l-au luat, nu stiu de ce? asa ca mi-am luat unul nou si merge foarte bineasa ca daca nu poti mai bine ti-ai lua unul nou.(inca ceva, stii engleza sau ti-a dat comp pe romana?)(depinde mult!)
mi-a facut placere sa te ajut, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sczatima dar cum se face un cont de proba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu 2 webkinji dar as vrea sa stiu cum se face un cont de proba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa iti faci un cod secret trebuie sa dai la intrare la membru nou dupa aceia iti apare 3 casute si tu dai pe ultima si iti apare o rata si iti explica, tu doar trebuie sa ii pui nume si sa alegi daca e fata sau baiat animalutul tau a doua foita trebuie sa baci utilizatorul si parola care il vei folosi la intrare dupa aia trebuie sa alagi in ce tara e si sa completezi niste litere si dupa aia ai terminat dupa aia o sa arate camera lui si ca sa te deplasezi unde vrei dai la activitati si atit. sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci poate codul tau a fost folosit deja si de aia nu merge.