| Star5doll a întrebat:

De ce trebuie codul secret la www.webkinz.ro ca nu imi merge sa adopt ceva! PLZZ RASPUNDETI-MI URGENT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa iti faci un cod secret trebuie sa dai la intrare la membru nou dupa aceia iti apare 3 casute si tu dai pe ultima si iti apare o rata si iti explica, tu doar trebuie sa ii pui nume si sa alegi daca e fata sau baiat animalutul tau a doua foita trebuie sa baci utilizatorul si parola care il vei folosi la intrare dupa aia trebuie sa alagi in ce tara e si sa completezi niste litere si dupa aia ai terminat dupa aia o sa arate camera lui si ca sa te deplasezi unde vrei dai la activitati si atit. sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci poate codul tau a fost folosit deja si de aia nu merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sa folosit codul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu poti intra ca e ca o adresa de imeil numai cu jocuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un raspuns pentru tine daminr de tel siti spun tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie codul pentru protectie sau ca sa ai ce cumpara asa sunt astia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai un cont secret poti sa iti faci un cont de proba, dar nu mere sa adopti decat caine si pisica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum nu se mai poate face cont de proba. Doar cu cod ca altfel nu merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa-ti cumperi un animalut webkinz si codul care vine cu el il bagi in webkin world

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia ca nici eu nu stiu

| Monica_1290 a răspuns:

''Ca sa iti faci un cod secret trebuie sa dai la intrare la membru nou dupa aceia iti apare 3 casute si tu dai pe ultima si iti apare o rata si iti explica, tu doar trebuie sa ii pui nume si sa alegi daca e fata sau baiat animalutul tau a doua foita trebuie sa baci utilizatorul si parola care il vei folosi la intrare dupa aia trebuie sa alagi in ce tara e si sa completezi niste litere si dupa aia ai terminat dupa aia o sa arate camera lui si ca sa te deplasezi unde vrei dai la activitati si atit. sper ca te-am ajutat."
Pune mana pe cartea de gramatica si dupa mai intra.De ce trebuie codul secret la www.webkinz.ro ca nu imi merge sa adopt ceva! PLZZ RASPUNDETI-MI URGENT! Nu ai pus intrebarea la sectiunea potrivita

| Claudia_8309 a răspuns:

Poti da pui la nimereala cu 9 in fata si ai grija ca nu trebuie sa fie folosit de 2 ori

| XxXLoL1xXx a răspuns:

Mie nu-mi merge siteulcrying

| antonifloryn34 a răspuns:

Imi pare rau eu am un animalut webkinz, da nu dau codul