| Zurl0 a întrebat:

De ce un om "turmentat" isi pierde echilibrul? As vrea sa vad explicatia stintifica happy. FUNDA celui care imi explica >primul.FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca alcoolul inhiba centrul echilibrului. Asa cum are efecte negative asupra centrului vorbirii, de exemplu, asa afecteaza negativ functionarea unor centri ai echilibrului care se gasesc in cerebel.

2 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Pentru că alcoolul deshidratează

| fdhgcvnb a răspuns:

Este cv in legatura cu urechea interna[lichidul.:-?]-ea este responsabila cu echilibrul, de aceea atunci cand intorci capul repede, ametesti...nu prea stiu sa iti explic,si nici nu am venit sa iti dau un raspuns aiurea si sa pretind funda,am vrut doar sa iti explic cat de cat,cum pot eu,cam ce se intampla, in caz ca nu iti raspunde altcineva...:]
,, Cum sa scapati de ameteala.
Ati baut cateva pahare si v-ati ametit? Tineti-va cu mana de ceva stabil.
Mecanismul responsabil cu echilibrul se afla in urechea interna si
pluteste intr-un fluid care are aceeasi densitate ca si sangele. Cum
alcoolul dilueaza sangele, se modifica si structura lichidului, fapt
care afecteaza echilibrul.
Asadar, creierul este dezorientat si are nevoie de o confirmare, care,
in cazul de fata, este data de simtul tactil. In felul acesta, punand
mana pe un obiect stabil, va veti recapata echilibrul.,,
http://okthx.info/recomandari-facute-de-medici
aici vei gasi mai multe trucuri...pa! :]