| danutza91 a întrebat:

De ce unele persoane plîng doar cu un singur ochi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Daca atata au. rolling on the floor
Serios vorbind unele persoane au infundata glanda lacrimara dintr-un motiv sau altul.

8 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Eu plang cu amandoua deocamdata nu am vazut pe nimeni sa planga doar cu unul. oricum interesant subiectbig grin

| User a răspuns:

Poate ochiul celalalt e secatlaughing.

Sincer nu stiu. nu am mai auzit chestia astabig grin

| Bishop a răspuns:

Adica aia ca Base?

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Serios?laughing nu stiam sincer, pay... poate plang cu un ochi deoarece au o problema, sau plang cu un ochi si celalalt il pastreaza pentru supararea urmatoarelaughing

| yoyodedeea a răspuns:

Pentru ca au un ochi mai BLEGlaughing

| oky a răspuns:

Mie de la firg imi lacrimeaza doar ochiul stang, dar atunci cand planag (foarte rar ) imi lacrimeaza ambii ochi.

| danutza91 explică:

Nu ati vazut ca sunt si in filme unii care plang cu un ochii bine alea nu se pun dar stiu persoane atunci cand plîng fara sa se exprime plîng cu ambii ochişori, dar cand plîng in tăcere doar un ochişor lăcrimează

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca au problema cu glanda lacrimala.

Întrebări similare