Hai să-mi bag, înseamnă că am ADHD parțial.
Că la o parte din ce ai scris mai sus, sunt expert.
Mai ales chestiile aiea cu ușor de distras și incapacitatea de a asculta când cineva bla, bla. bla,
Man. stai liniștit că n-ai nici o problemă.
Doar stres și anxietate.
Dacă mă apuc eu să-ți povestesc căte prostii și greșeli fac te îngrozești. Și s-ar presupune că am răspundere destul de mare.
Dar uneori am senzația că aș fugii undeva în vârful unui munte să nu mai am treabă cu nimic și să zac acolo vreo lună de zile măcar.
Cea mai nouă ispravă a fost acum câteva zile. Am dus-o pe mătușe-mea la Mol să cumpere ceva și am uitat-o acolo. Mi-am adus aminte când după vreo 4 ore, m-a sunat de pe telefonul unui străin pe care l-a rugat să o lase să dea un tel. Pentru că telefonul ei rămăsese la mine în mașină.
Deci îți dai seama cât de varză sunt.
Pentru că-s ignoranți și cel mai probabil n-au cunoscut o persoana diagnosticată ca să înțeleagă că e mai mult decât "sunt puțin dezordonat și uneori procrastinez".
TikTok a contribuit mult la mizeria asta pentru că e foarte ușor să te prefaci că "ai creat content" înșirând 5 simptome, așa că s-au apucat toți autodiagnosticații să reducă un diagnostic complex la niște chestiuni generale ca să fie relatable și să dea lumea laic&sher, iar acum toată lumea e confuză și crede că are ADHD .