anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ce uneori am ameteli puternice cu transpiratii si senzatii de voma? mentionez ca am diabet zaharat 2 si cardiopatie ischemica nedureroasa multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ori sunt semne de hipoglicemie (ia-ti glicemia de fiecare data cand patesti asa ceva) ori sunt semne de suferinta cardiaca in cadrul cardiopatiei ischemice. La un pacient diabetic, simptomele descrise pot fi semnele unui infarct miocardic. Consulta neaparat un medic cat mai repede.

| Beatrice_6624 a răspuns:

Ametelile le poti trata cu anumite medicamente, dar pentru inima si diabet trebuie sa te dc la doctor, presupun k sti ce trebuie sa iei ca medicamente dar mai bine consulta te.

| doinisor a răspuns:

Si eu am de 7 ani diabet si am aceste senzatii am luat glicemia si a fost mare 180 trebuie sa tii regim 200 gr piine pe zi 200 paste sau cartofi si sa maninci si bei numai cu zaharina fara nimic dulce, si poti cere la medicul de familie sa faci o analiza speciala care arata cit este afectat organismul de diabet se numeste hemogobina gliconata.multa sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Aceste transpirații și senzații de vomă vin de la diabet, ai valoarea glicemiei foarte mare dar foarte ușor poate fii și o alarmă de la disfuncția inimii.
Consultă un medic urgent pentru un diagnostic diferențial.
Pa, pa.